Hudpleie

Sheet masks and other masks

På denne siden finner du ulike sheetmasks men også andre ansiktsmasker innen K-Beauty som øyemasker, porestrips og modelleringsmasker. Ansiktsmasker er svært populært i Korea, og det er et bredt sortiment. Spesielt populære er sheetmasks som er en viktig del av den koreanske kulturen og firmaene er kreative når det gjelder å utvikle nye masker. En annen populær maske er de effektive porestrips maskene.

Sheet masks stammer fra K-BEAUTY.

Sheet masks er fylt med nærende serum som gir huden din ekstra kjærlighet. Masken er ment for å hindre at serum fordamper slik at ansiktet kan absorbere all fuktigheten den trenger. Rundt 20 minutter er så lenge som masken bør sitte på og etterpå klapp forsiktig inn det resterende serumet. Vi anbefaler å bruke sheet masks 1-3 ganger i uken, men skjønnhets geeks har masker for hver dag i uken for å gi huden et virkelig fuktig skimmer. Normalt brukes sheet masks etter essens og serum, etterfulgt av en fuktighetskrem . Du får mest og best ut av maskene ved å velge sheet masks som passer din huds nåværende situasjon, så prøve deg frem!

Pore Strips

Eller Blackhead Strips om du vil, er i motsetning til sheet masks anbefalt på renset hud som er fuktet med vann umiddelbart etter rengjøring. Plasser stripsen på nesen etter dusjen, la den tørke og fjerne ved å den bort . Du kan si farvel til hudormer som nå sitter på stripsen.

Modeling Mask

Oftest består disse modeling take out cup maskene av pulver som blandes med vann for så å bli til en maske. Når masken er på ansiktet begynner den å tørke og blir gummiaktig . Masken tørker på ansiktet og fjernes ved forsiktig å piles av. Denne typen maske er best på ren hud og de er mye lettere å fjerne enn andre peel-off masker.

Øyemasker

Fuktighetsgivende masker for øynene er en annen stor trend i Sydkorea, og det finnes en rekke typer og merker. Disse gelé maskene gi mye nødvendig fuktighet til poser og lyser opp. Øyemasker er perfekt for trøtte øyne som trenger ekstra fuktighet og kjærlighet.

Leppemaske

Selvklart finnes det masker for leppene! Disse leppemaskene tar vare på munnen og området rundt, ved å fukt og sårt tiltrengt næring. Samtidig kan de gi ekstra fyldige lepper. Maskene er ofte i gel form og er enkle å bruke: legg på engangsmasken og la den virke i ca 15 minutter, og deretter fjern den forsiktig.

Filter