Hudpleie

Step 9: Ansiktskrem

Hver type hud trenger fuktighet for å holde seg frisk og ungdommelig. Koreansk hudpleie er spesielt kjent for tynn lotion som fukter huden uten å forårsake en fet følelse. Et bredt utvalg av sammensetninger med innovative aktive ingredienser tar hånd om både tørr og følsom, som for fet hud. Det finnes også en rekke ulike BB-kremer, som er en hybrid mellom fuktighetskrem , solkrem og fundationdekning.

Som andre koreanske hudpleieprodukterer også koreanske fuktighetskremer kjent for sin oppfinnsomhet og avansert komposisjon. Fuktkremers oppgave er ikke bare å opprettholde hudens fuktighet, men også å utfylle serum og kapsle de aktive ingrediensene inn. Å bruke fuktighetskrem er viktig, for eksempel etter en ansiktsmaske, da kremen også virkningsfulle barrierer og kapsler inn næringsstoffene fra masken.

Hvis du har kombinert hud eller fet og oljete, er lette kremer eller oppfriskende gel/sammensetninger å foretrekke . De hjelper til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse , men uten å etterlate huden fet og klissete. Mange produkter inneholder også talg/absorberende produkter som holder huden matt samt lett eksfolierende produkter og ingredienser med hensikt å bekjempe forurensning i luften som vi daglig utsettes for. Hud som har en tendens til å være tørr behøver rikere komposisjoner som tilfører den savnede fuktigheten. Men slike produkter må ikke være dryge eller fete.

I den koreanske hudpleien påføres fuktighetskrem etter serum og essens (og helst sheet mask). De påføres best ved å forsiktig klappe produktet inn i huden i stedet for å massere eller gni det inn. Ofte kan de brukes både morgen og kveld, men i løpet av dagen bør de suppleres med et solbeskyttelse produkt. Om kvelden, påfør fuktkremen før natt eller fuktighetsmasken og serum for å tilføre maksimal fuktighet.

Filter