Hudpleie

Steg 1: Oljebasert rengjøring

Dobbel rengjøring gjøres i to steg for å rense huden effektivt, men også så skånsomt som mulig. Ikke bekymre deg hvis du har tørr eller sensitiv, dobbel rengjøring fungerer strålende på den type hud. Det første trinnet er å med en oljebasert rengjøring fjerne all sminke og smuss. Prinsippet "like løser like" er grunnen til at oljebaserte produkter fungerer like godt på fet og oljete hud. Oljebaserte rengjøringsprodukter kan høres skremmende ut, men ikke bekymre deg, det er ingenting som den oljen du tok fra kjøkkenet som tok 10 minutter å skrubbe bort. Moderne rengjøringsprodukter kan enkelt fjernes med vann og etterlater ikke en fet følelse på huden. I tillegg fungerer de utmerket for å fjerne vannfast øyensminke!

Etter at man har vasket vekk all sminke, smuss og luftforurensning og overflødig fett med en oljebasert rengjøring, kan en vannbasert rengjøring virke i dybden. Nå kan ditt cleansing foam, krem eller gel work it`s magic og dypt rengjøre porene slik at huden din vil gløde og bli klar. Når huden din er grundig renset, er den mer mottakelig for andre produkter som da blir tatt bedre opp og fungerer til det fulle..

Mange bruker den oljebasert rengjøringen kun på kvelden, og foretrekker å bruke vannbasert rengjøring om morgenen. Men det er opp til deg hva som passer din hudtype. Det finnes mange rengjøringsoljer, så velg en som passer deg.