Hudpleie

Steg 5: Essence

Essens er et relativt nytt produkt på det europeiske markedet. Det er et spesielt produkt du bruker før serum for å gi huden din en ekstra fuktighets løft og underlette etterfølgende produkter. Essenser er ideelle produkter for de som liker å fukte men misliker fettete kremer - den lette essensen går raskt inn i huden og føles lett på huden! Konsistensen av essensen er vanligvis et sted mellom toner og serum. I Syd-Korea, er det en av de viktigste produktene for å få en fyldig, myk hud og når huden er fuktig får man den naturlige gløden som gjør at du ser sunn ut! Essenser har også en annen funksjon: de hjelper de etterfølgende hudpleieprodukter med å bli absorbert bedre.

Essenser taes lett opp av huden da den vannaktige konsistens er lett å absorbere, den brukes etter toner og før serum og påføres best ved å forsiktig klappe den inn i huden. Ikke sløs bort bomull pads, ta noen dråper i håndflaten og påfør direkte på huden. Dette produktet er ikke bare for de med tørr hud, tvert imot, alle hudtyper drar nytte av ekstra fuktighet og denne gjør jobben uten å søle. Essenser kan også legges lagvis for ekstra fuktighetsboost.

Vi anbefaler bruk av essenser morgen og kveld. Husk aldri å bruke essensen uten fuktighetskrem da ingrediensene må få "låse seg inn" med en emulsjon.

Filter