Hudpleie

Steg 2: Vannbasert rengjøring

I hjertet av den koreanske hudpleie tradisjon er den doble rengjøringen. Du starter ved å fjerne oljebasert smuss, makeup og overflødig talg ved å rense med en oljebasert rengjøring. Høres kanskje sprøtt ut, men like løse like. Når du har fått bort alt er det tid for den andre rengjøring, den vannbaserte som nå har fri tilgang til porene og rengjør i dybden. Vannbasert rengjøring brukes ofte både morgen og kveld, mens noen foretrekker å bruke den oljebasert kun på kvelden.

Ditt vannbaserte rengjøringsprodukt kan være et skum, gel eller et skummende rengjøringsmiddel, som er den mest populære. Bare velg et produkt som passer best til din hudtype og ditt behov. Hvis huden din er sensitiv eller tørr, gå for de selv skummende variantene eller bruk en dyp rengjøringsgel hvis du er utsatt for kviser.

Koreansk skjønnhetsindustri er en mester når det gjelder å få et fluffy skum fra en liten dråpe med rengjøring, men du kan også kjøpe et praktisk skummende net som skummer din rengjøring for deg. Sørg alltid for at du skummer rengjøring med vann før du masserer den på huden din, fordi skummet er svært skånsom mot huden.

Den største fordelen, og den viktigste grunnen til dobbel rengjøring er å se det som et blankt lerret for etterfølgende produkter. Etter den doble rengjøringen av huden kan den motta alle ingrediensene i produktene. Tanken med den doble rengjøringen er at den kombinerer effektiviteten og ømhet på best mulig måte: huden din vil være ren, men den opprettholder sin fuktighetsbalanse . Dette betyr at alle typer hud fra tørr og sensitiv til fet hud kan ha nytte av det.

Husk at du ikke trenger å holde deg til ett merke. Kombiner gjerne ulike produkter fra forskjellige merker for å finne en dobbel rengjøringsrutine som fungerer best for huden din!

Filter