Hudpleie

Steg 6: Serum

Serum er det magiske produktet som gir målrettet behandling for dine hudproblemer. Det er mange forskjellige serum for deg å velge mellom med alle slags effekter fra fuktighetsgivende og tonende egenskaper til pigmentering og fine linjer. Serum kan noen ganger bli kalt ampuller eller booster men funksjonene er de samme: for å gi ekstra behandling til huden med aktive ingredienser som har mindre partikkelstørrelse enn en fuktighetskrem og derfor blir bedre absorbert.

Enten huden din trenger en ekstra boost av fuktighet, arbeide mot pigmentering eller rynker, kan du få de beste resultatene ved å legge til et serum til din hudpleierutine. Hvis du vil, kan du også legge til forskjellige serum lag-på-lag for å forhindre flere problemer! Serum er ikke bare for moden hud og selv en yngre hud kan ha nytte av et serum som passer for din hudtype og hud behov. Bare husk at det er svært viktig å alltid bruke fuktighetskrem på toppen av dem fordi fuktighetskrem bidrar til å låse de aktive ingrediensene inn i huden.

Serum er fullpakket med konsentrerte aktive ingredienser designet for å hjelpe hudens spesielle behov med mer avanserte ingredienser. Mange av de tyngre ingrediensene som finnes i fuktighetskremer er utelatt og erstattet med høye konsentrasjoner av aktive ingredienser. Hvis du har tørrere hud, anbefaler vi at du prøver serum som inneholder hyaluronsyre eller snegleslim. Fet hud kan ha nytte av BHA-syrer som salisylsyre, eller mer skånsom betain-salicylat. AHA-syrer peptider, og mange nye innovative ingredienser vil gjøre underverker for aldrende hud. Alle hudtyper vil dra nytte av antioksidanter fordi de bidrar til å beskytte huden mot ytre stress.

Filter