Hudpleie

Steg 10: UV-skydd

En av de mest skadelige faktorer for huden er UV-stråling som påskynder aldring av huden. Som et resultat at dette er noe av den koreanske hudpleiens produkter spesielt effektivt beskyttende og kan brukes hele året, uansett vær. Produktene er utviklet for å være så brukervennlig som mulig, og koreansk kosmetikk er spesielt kjent for sine eksepsjonelt lette solkremer som er perfekt selv under sminke og som fungerer for de fleste hudtyper. Det er også ofte vanlig at koreanske primere og BB kremer inneholder høy solfaktor.

Koreanerene beskytte huden veldig godt og det er derfor de fleste solkremer, foundations og BB-kremer inneholder minst SPF 30. Når det brukes riktig er SPF 30 en effektiv beskyttelse mot solen med nesten 97% sikkerhet. Fordi koreanerne ønsker å beskytte huden sin så effektivt som mulig, er det et bredt spekter av produkter opp til SPF 50, som hvis det brukes riktig, beskytter huden med opptil 98% sikkerhet.

Unikt for k-beauty er at produktene er tydelig merket med den asiatiske måten med å demonstrere hvor effektiv solbeskyttende produktet er. Merket PA + informerer kunden om at produktet gir en viss beskyttelse mot UV-stråling og merket PA ++++ indikerer høyest mulig beskyttelse.

Filter