Toppik
Hair Building Fibers

(4 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
305 kr
305 kr
Variant : Auburn 12 g
Beskrivelse

Toppik er et fantastisk produkt for deg som er tynnhåret. Toppik er bittesmå mikrofibrer som enkelt appliseres i håret ditt og som takket være en avansert prouksjonsprosess fester seg til hårstråene dine med hjelp av dens statiske elektrisitet. Toppik er helt naturlige hårfibre gjort av organisk keratin-protein som er det samme som håret ditt.

Appliser og kam ut og ditt hår ser fyldigere og tykkere ut! Toppik smelter perfekt inn, man kan ikke se at du har det i håret, er motstandsdyktig mot vind, regn og svette; likevel er den lett å vaske ut med sjampo. Fordi håret ditt ser tykkere ut og får mer volum så skjuler den gjennomlysningen til hårbunnen, noe som for mange menn og kvinner er et ubehagelig problem.

  • Passer for både menn og kvinner.

Innhold: 10.3 g - ca. 30 dagers forbruk.

Bruk:

  • Fungerer best i tørt hår (bruk gjerne hårføner, men fungerer like bra uten)

  • Hold Toppik 10-15 cm over områdene med tynt hårog rist med beholderens åpning vendt ned

  • Lag den frisyren du ønsker

Det gjør ingenting om du får fibrer på områder som ikke har tynt hår ettersom de kommer til å forsvinne. Har du vanskeligheter med å se hodets bakside i speilet kan du bruke den ene hånden til finne de tynne områdene, Du kan også bøye hodet framover og spre fibrene ved hjelp av hånden eller en kam. Etter hvert får du dreisen på det og finner din egen måte å gjøre det på.

Om du skal bruke Toppik ved hårfestet kan du legge hånden i pannen for å beskytte pannen og øynene mot de fibrene som ikke fester seg i håret. Så sprer du fibrene jevnt utover hele hårfestet enkelt med en kam.

Om du har oversett noen områder etter at du har stylet håret eller ikke syns det er tykt nok er det bare å ta mer Toppik og fortsette stylingen til du er fornøyd.

Et bra tips for et ekstra holdbart resultat er å bruke hårspray eller Toppik Fiberhold Spray.

Oppdag mer som Hair Building Fibers

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet