Egyptian Magic
All Purpose Skin Cream

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 199 kr

Du sparer 18 kr

71 kr 89 kr

Du sparer 18 kr

71 kr 89 kr

Farge : 7.5 ml
Andre farger :
Beskrivelse

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream Kremen alle i USA snakker om - den omtalte Egyptian Magic er kremen for alle formål, som 20 år etter den første produserte flasken er blitt et kultprodukt og har fortjent sin plass i tusenvis av lojale kunders skjønnhets beholdning.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream er en naturlig hudkrem som kan brukes for å smøre på utslett, eksem, tørr hud, tørre lepper, tørt hår, tørre negleband og selv til skjønnhetspleie, som body lotion og ansiktsbehandlinger. Kremen kan også brukes som underlag ved påføring av sminke. Den anbefales av hudleger i USA og kan brukes under graviditet.

Før bruk under graviditet/amming, alltid konsultere legen din

Bruk

Anbefalt bruk: en liten mengde på utsatt område før du skal sove .

Bruksområde:
  • Utslett - den naturlige kremen har vist seg å være fantastisk å bruke ved nesten alle typer hudutslett, inkludert allergiske reaksjoner på legemidler, kjemikalier, miljø-irriterte stoffer, insektsbitt og eksem.

  • Hårpleie - mange kunder har fortalt at de har brukt kremen som en fuktighetsgivende balsam med stor effekt. De naturlige ingrediensene gjenoppretter glansen til håret og fyller på med de naturlige oljene.

  • Massasje - kremen har riktig konsistens for å brukes som massasjeolje og har en naturlig, langvarig effekt og mens du nyter din massasje vil huden din dra full nytte av Egyptian Magics pleiende kraft, som igjen etterlater huden din pleiet og fornyet.

  • Leppebalsam - kremen gjør underverker for dine lepper og gir dem nytt liv!

  • After-Sun Lotion - kremen kan brukes som en After Sun-lotion siden den gir en herlig følelse og effekt på din solbrente hud samtidig som den pleies.

  • After Shave - din hud blir ekstra følsom når du barberer deg og i mange tilfeller kan du få arr og/eller irritasjon som en bieffekt. Egyptian Magic kan også brukes som en after shave for å forlenge hudens naturlige ungdom og skjønnhet. Den inneholder ingen alkohol eller kjemikalier som kan få huden til å tørke ut, i stedet stenger den igjen dine små sår og beskytter dem med den riktige kombinasjonen av naturlige ingredienser, du slipper derfor å få arr.

  • Fuktighetskrem - som oftestt brukes kremen for å forebygge hudproblem som utslett, irritasjon eller arr, men den kan også brukes som en fuktighetskrem og som en antirynke-krem. Ved å bruke Egyptian Magic to ganger om dagen gjør den underverker for å skape en myk og smidig hud. Dette er naturligvis en av de viktigeste grunnene til at Egyptian Magic er så populær blant mote- og filmindustrien som en skjønnhets- og hudpleiekrem for ansikt og kropp.

  • Forebygg nye arr- mange amerikanske kunder har kommentert Egyptian Magics ''magiske'' evne til å minimere inntrykket av nye arr. Selv om kremen inne anbefales for gamle arr kan Egyptian Magic virkelig gjøre underverker for å pleie nye arr og misfarginger av huden. Kremen kan også ha en positiv effekt på nye arr fra for eksempel plastikkirurgi.

  • Eksem & Psoriasis- eksem og psoriasis er to av de vanligste hudsykdommene og det finnes en rekke behandlinger, og din lege vet selvsagt hva som er best for deg. Samtidig har rundt en tredjedel av kundene i USA brukt Egyptian Magic etter å ha søkt etter et alternativ fuktighetskrem ved eksem og/eller psoriasis. Kremen anbefales av leger rundt om i verden som en fuktighetsgivende krem for å forebygge at huden tørker ut og forebygger kløe. Egyptian Magic er ideell for dette formål. Rådfør deg alltid med din lege om valg av produkt før du bruker et produkt ved eksem eller psoriasis.

Ingredienser

Beeswax,Honey,ROYAL JELLY,Olive Oil,Bee Pollen,Propolis Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet