Kime Rich Hand Cream

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 50 ml
Beskrivelse

RÅ Organic Kime Rich Hand Cream

PASSER TIL VEGANERE.

RÅ Organic Kime Rich Hand Cream er en svært mykgjørende og fuktighetsgivende håndkrem 
  • Styrker hudbarrieren og beskytter mot fukttap                                                                                                                                       
  • C vitamin, i kombinasjon med vitamin E, motvirker oksidering av huden
  • En ultra-ren formula, med et økologisk og 100 % naturlig konserveringssystem
  • Parfymefri og ikke tilsatt eteriske essenser

Anbefalt bruk:
  • Ta litt krem og smør godt inn i hendene dine.
  • Brukes så ofte du har behov for det i løpet av dagen.  

NØKKEL INGREDIENSER:
Sodium Hyaluronat potent fuktgivende ingrediens. Her brukt i to ulike molekylstørrelse for maks effekt. Ascorbyl palmitate et fettløselige og svært stabilt derivat av C-vitamin. Det er ikke irriterende og er minst like aktiv som E-vitamin i å beskytte lipidene i huden fra å bli oksidert. Minsker uønskede pigmenteringer (3 % for dokumentert virkning) Beskytter også produktet mot harskning.
Jojoba er spesielt rik på den essensielle fettsyren Gadolje. Den beskytter godt mot fukttap, har balanserende effekt og bidrar til en myk og smidig hud.
Solsikkeolje er rik på den flerumettede fettsyren linolsyre, E-vitamin, fytosteroler og lecitin. Den er viktig for barrierebeskyttelsen i overhuden. Binder ceramider i huden og fungerer dermed som en byggestein for hudcellene. Mangel på denne fettsyren fører til tørr hud og mangel på fukt, da fuktigheten i huden fordamper fra hudoverflaten. Har en anti-inflammatorisk effekt.
Nypefrøolje er rik på den flerumettede fettsyren linolensyre, vitamin C og A. Gir antiage-effekt på huden ved å minske skader som UV-stråler lager på kollagenet. Har en anti-inflammatorisk effekt.
Babassuolje gjør huden silkemyk.
Tocopherol (vitamin E) fungerer som en antioksidant og beskytter dermed hudens celler mot frie radikaler. E vitaminet styrker hudens fuktbarriere, har anti-inflammatorisk effekt, gjør huden mer elastisk og har en reparerende effekt på sår og hudskader. En viktig ingrediens i produkter mot rynker. Beskytter også produktet mot harskning.

INGREDIENSER:
Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Glycerin, Rosa Canina Fruit Oil*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopherol (natural), Olea Europaea Oil Unsaponifiab, Glycine Soja Oil (non GMO), Sucrose Polystearate, Sodium Anisate*, Sodium Levulinate*, Glyceryl Stearate Citrate (non GMO), Glyceryl Caprylate          
*From organic farming  

Artikkelnummer: 92134

Oppdag mer som Kime Rich Hand Cream

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.