Blax
Snag-Free Hair Elastics

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : Amber 8-pack
Beskrivelse

BLAX® hårstrikker ser kanskje ikke så imponerende ut. Men prøv dem, og du kan ikke tenke deg noen andre! BLAX® er laget av fleksibel, gjenvinnbar plast med overlegne egenskaper. De beholder samme elastisitet måned etter måned, svømmetur etter svømmetur. BLAX® vil aldri bli slaskete og slappe i varmen eller stive og sprø av kulden. Hver pakke inneholder åtte hårstrikker.

Frisørenes favorittBLAX® er skånsomme mot håret. De sitter trygt der du setter dem, og når du tar dem av, glir de ut - uten å bli viklet fast, gjøre vondt eller dra med seg flere hårstrå. De passer alle håroppsett, siden de nesten er usynlige. De enestående egenskapene gjør at BLAX® hører til hos fagfolk, og de kan kjøpes hos ledende frisører.

Bare en er den originaleNår et produkt er genialt, dukker kopiene opp og BLAX® har blitt etterliknet i det uendelige. Ingen kopi kommer dog i nærheten av BLAX® kvalitet. Noen er for små og for stramme - de ødelegges eller mister elastisiteten etter første bruk. Andre går i stykker ved den minste belastning, for eksempel når de dras ut av vått hår. Det finnes et hav av kopier, men bare en ekte BLAX®.

Hvilken hårtype passer BLAX® for?Når du har prøvd BLAX® kommer du aldri til å bruke noe annet. Skånsomme BLAX® er et must for deg som har tynt, fint hår og for deg som bruker hestehale eller setter opp håret ditt hver dag. Strikken er uunnværlig for deg som svømmer og trener. Ingen som er hårsåre, barn eller voksen, kan klare seg uten. BLAX® forvandler en daglig pine til en behagelig opplevelse.Den engelske hårguruen John Frieda sier: "Våre stylister arbeider kontinuerlig med stjernenes hår på catwalken og ved filminnspillinger. Vi er avhengige av våre stylingprodukter og tilbehør, og BLAX Hair Elastics kan man stole på".

  • Kan brukes flere hundre ganger.

  • Beholder samme elastisitet.

  • Skånsomme for håret.

  • Sitter trygt der du plasserer dem.

  • Glir ut uten å skape floker og uten å gjøre vondt.

Inneholder 8 hårstrikker (4 mm brede).

Informasjon

Frisørenes 'FavouriteBLAX® er skånsomme mot håret. De siter sikkert hvor enn du setter dem, og når du skal ta dem ut - uten å bli viklet, vondt eller dra med enkelte hår. De passer alle frisyrer fordi de er nesten usynlige. De unike egenskapene gjør at BLAX® hører hjemme hos de profesjonelle, og er tilgjengelig fra ledende frisører.

Bare er ekteNår et produkt er genialt dukker det opp kopier og BLAX® har blitt kopiert i det uendelige. Ingen kopi vil være i nærheten BLAX® kvalitet. Noen er for liten og for stramte - de mangler eller mister elastisitet etter en eneste gang. Andre blir ødelagt med det minste stress, for eksempel når de trakk det ut av vått hår. Det er et hav av kopier, men bare én ekte BLAX®.

Hvilken hår passer BLAX®?Når du har prøvd BLAX® vil du aldri bruke noe annet. Lett BLAX® er et must for de som har tynt, fint hår, og hvis du har en hestehale eller setter opp håret hver dag. Den er uunnværlig for dem som svømmer og trener. Ingen som er hårsår, barn eller voksen, kan klare seg uten. BLAX® forvandler en daglig pine til en behagelig opplevelse.

Artikkelnummer: 20047

Oppdag mer som Snag-Free Hair Elastics

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.