Bamford

Bamford er en livsstil og står for luksus, ro, renhet og tidløshet. Det engelske hud og spamerket fra 2006 produserer produkter av høyeste kvalitet for å skape naturlige ansikts og kroppspleie som tar vare på huden din på best mulig måte. Alle produktene er utviklet og produsert i England med naturen som inspirasjon. De økologiske produktene inneholder over 80% økologiske ingredienser.

Som et ekstra kvalitetsstempel er flertallet av produktene sertifisert av Soil Association, det ledende og strengeste sertifiseringsinstansen i England. I tillegg til ansikts- og hudpleie har Bamford også skapt en nydelig lys- og duftserie. De duftende stearinlysene er laget av 100% naturlig voks og kommer i vakkert håndblåste glass. Alle produktene blir også brukt i behandlinger på det prisbelønte The Bamford Haybarn Spa i Cotswolds, England.

Hos Bamford er det bare de fineste økologiske ingrediensene som blir brukt til å skape høykvalitets hud og kroppspleie. Forskere har søkt gjennom naturens utvalg og valgt ut aktive ingredienser som også tar vare på den mest delikate huden. I hjertet av Bamfords sammensetninger er en signaturblanding av aromatiske essensielle oljer valgt ut for deres utsøkte duft- og velgjørende egenskaper.