Benton

Navnet og definisjonen av Benton ble hentet fra suksessfilmen The Curious Case of Benjamin Button (også kjent som Benjamin Button reiser tilbake i tid" i Korea), noe som rørte hjertene til mange. Det er bare en fiktiv film, men det er nok ikke et helt uvanlig ønske for mange å kunne vri tilbake klokken og forbli unge for alltid?

Bentons ønske er å kunne vri tilbake klokken på huden og hjelpe den med å få tilbake sitt "gamle selv". Til forskjell fra "ekspressbehandlinger" med umiddelbar effekt som følge av potensielt skadelige ingredienser er deres fokus og håp å forbedre hudpleie ved å bruke sunne og gode ingredienser som hjelper huden å få tilbake sin opprinnelige, sunne tilstand. Hos Benton har man ikke fokusert på dyre og glamorøse forpakninger, men heller lagt energi på innholdet av hudvennlige ingredienser, man har også valgt å bruke naturlige konserveringsmidler, ekstrahert med ultralydmetoden fra C&B Cosmetic's spesialteknologi.Benton masseproduserer ikke sine produkter, men skaper dem i mindre grupper for å alltid kunne sikre at forhandlere og kunder får nye, friske produkter.

Cruelty Free-sertifisert

Hele Bentons sortiment har Cruelty free-symbolet "Beauty without Bunnies" via verdens største dyrerettsorganisasjonen PETA og som står for at ingen av produktene er testet på dyr.