Clarins

Clarins er et av våre mest populære merker med flere ikoniske produkter som Beauty Flash Balm og Double Serum. Clarins er et merke som leder utvikling og bruker de beste og mest aktive planteekstraktene - og som tilbyr alle hudtyper og aldre de mest passende produktene. Clarins har også et komplett utvalg av sminke.

Clarins tilbyr profesjonelle skjønnhetsprodukter, utviklet med inspirasjon fra salongbehandlinger. Mer enn 50 års praktisk erfaring fra skjønnhetsinstitutter, fantastiske applikasjonsmetoder med bevist effektivitet i tusenvis av tilfeller, en eksepsjonell kunnskap om kvinners estetiske bekymringer - alle de ovennevnte faktorene har bygget grunnlaget for Clarins suksess, selv i Sverige. Clarins lanserer ikke produkter - de lanserer innovasjoner!

En av Clarins nyvinninger, som i dag er et ikon, en skjønnhetsklassiker, er Clarins Beauty Flash Balm, som nesten er vanedannende. Det er en balsam som umiddelbart gir et livligere, mykere og mer ungdommelig utseende og får sminke til å holde seg på plass i lang tid. En annen innovasjon er Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, en solbrun uten sol for ansiktet som gir et skreddersydd resultat ved å dryppe den i ansiktskremen og deretter søke om en naturlig sommerglød hele året. Dette er bare to produkter fra Clarins brede utvalg av skjønnhetsprodukter!

Hudpleie | Sminke | Clarins Men | My Clarins

Filter