Clinique

Alle Cliniques produkter, fra hudpleie til sminke, er utviklet sammen med hudleger og nøye utviklet for alle hudtyper. Cliniques produkter inneholder ingen allergener, irriterende stoffer eller stoffer som på noen måte kan skade huden. Produktene er også 100% duftfrie.

Moisture Surge Clinic
Cliniques skjønnhetsprodukter gir huden din det lille ekstra løftet. Produktene får deg til å føle deg vakker mens du pleier og forbedrer din naturlige skjønnhet. Med Clinique Moisture Surge får du hudpleie av høy kvalitet med langvarig effekt. Clinique Mascara er tilgjengelig i forskjellige design, og den er testet av øyeleger for å passe både følsomme øyne og brukere av kontaktlinser. Kjøp Clinique-produktene dine hos Eleven!
Clinique Foundation gir glans
Clinique foundation er perfekt for deg som krever noe ekstra fra skjønnhetsproduktene dine. Det glatter ut ufullkommenheter i huden og gir ansiktet ekstra glans. Clinique All About Eyes er en formel spesielt utviklet for å ta vare på huden din rundt øynene og motvirke hevelse rundt øyeområdet. Hos Eleven har du alltid gratis retur hvis du heller vil prøve et annet produkt enn det du har bestilt.
Clinique Even Better overgår seg selv
Clinique Even Better er et fuktighetsgivende fundament utviklet av hudleger som fremhever og gir huden din en naturlig farge. Produktet forblir i 24 timer og kommer i 56 forskjellige nyanser, slik at du alltid kan være sikker på å finne noe som passer deg. Bestill Clinique enda bedre i dag - vi garanterer alltid rask levering for våre kunder!
Prøv den beste Clinique Moisture Surge
Clinique Moisture Surge er en serie produkter som er ment å fukte huden din på en enkel og behagelig måte. Moisture Surge bruker Auto-replenishing Technology, basert på koffein og aloe vann, som hjelper huden med å bygge sin egen fuktighetsreserve og et fuktighetsgivende system. Produktene er kvalitetssikret av hudleger for garanterte resultater og forbedring av huden din.

Clinique High Impact Mascara og Clinique Happy Perfume
Clinique High Impact Mascara kommer i mange forskjellige varianter. Fra dHigh Impact Elevation, til High Impact Waterproof som tåler varme, fuktighet og krevende aktiviteter. Den grunnleggende kvaliteten, for å gi vippene et ekstra volum og lengde, kommer med hvilken variant du velger. Clinique Happy er en parfymeserie for både ham og henne. Begge seriene spiller med sitrusdufter, men dampparfymen balanserer med kontrasterende friske og aktive toner som er både myke og sensuelle, mens Happy for Men fokuserer på sitrusduftens egen friskhet.

Prøv Clinique Chubby Stick hvis du har tørre lepper
Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Color Balm er en pleiende leppepomade som fukter tørre lepper og gjør dem myke og glatte. Produktet er fullt av mango og sheasmør. Den kommer i mange forskjellige farger og nyanser, som den lilla nyansen Pudgy Peony og den rosa Curvy Candy. Hvis du har problemer med tørre lepper, kan du prøve Clinique Chubby Stick.

Clinique Anti Blemish er klinisk bevist effektiv
Clinique Anti Blemish Solutions er klinisk testet og beviselig effektive til å behandle urenheter, fjerne overflødig olje og forhindre fremtidige utbrudd. Clinique anbefaler en tretrinnsprosess. Du starter med å rense huden med Cleansing Foam. Deretter eksfolierer du huden med Clarifying Lotion. Til slutt, fukt huden med Clearing Moisturizer. Clinique Anti Blemish Solutions gir en forbedring på 37% etter bare 3 dager, og effekten varer mye lenger enn det.

Filter