Cover FX

Cover FX er et kanadisk makupmerke som tilbyr en av de bredeste fargesortimentene som finnes når det gjelder foundations og concealers i ulike former, med en global nyanseskale er det nok med å finne din perfekte nyanse en gang, da den vil være identisk med andre Cover FX produktene med tilsvarende sifre.

Med avansert hudpleie formler kan du selv velge hvor dekkende resultat du ønsker, og føler seg trygg på at produktene er fullpakket med nærende ingredienser som for eksempel ceramider, peptider, vitaminer og antioksidanter som tar vare på og beskytte huden din selv på lang sikt. Med revolusjonerende produkter som de prisbelønte Custom Cover Drops og Custom Enhancer Drops og mange andre fantastiske produkter for alle hudtyper og hudtoner er Cover FX virkelig et topp merke på alle fronter.

Cover FX ble grunnlagt med hovedfokus å kunne tilby vlefungerende makeup produkter til den aller mest følsomme og sårbare huden uten risiko for å forårsake irritasjon. En av grunnleggerne Lee Graff jobbet på midten av 80-tallet som "korrigerende makeup-ekspert" på Cosmedic Clinic, Sunnybrook Health Sciences Centre i Ontario, der hennes oppgave var å finne produkter til sine kunder som både skulle fungere terapeutisk og beskytte mot miljøstress og være fri for alle kjente irriterende ingredienser for og være bra for selv den mest sensitive og reaktive hud som nettopp har gjennomgått behandling. Med Torontos flerkulturelle befolkning kom problemet med at det var nesten umulig å finne makeup produkter som både dekket alle de ovennevnte kriteriene, men som også hadde et såpass bredt nyansespekter at det var en naturlig match for alle hudtoner. Lee begynte da utviklingen av produktlinjen som i dag er Cover FX.

I 2000 slo Lee seg sammen med tidligere administrere kjemiker og administrerende direktør i MAC Cosmetics, Ltd. Vic Casale. Vic var veldig imponert av hva Lee hadde skapt og tilbød ressurser til å hjelpe henne til å fortsette å utvikle sin produktlinje. I skrivende stund, jobber Lee fremdeles som korrigerende makeup-ekspert, hun tester alle Cover FX produkter på Sunnybrook Health Sciences Centre for å sikre maksimal effekt, matchende nyanser og sikkerhet. Alle produktene testes under streng kontroll av dermatologer, de er vegan-vennlig og helt fri for mineralolje, parabener, parfyme, gluten og talkum.

Opplev et nytt nivå av dekning, farge og finish med Cover FX!