Estée Lauder

Det ikoniske merket Estée Lauder har siden oppstarten i 1946 utviklet noen av markedets mest innovative og banebrytende produkter. Estée Lauders klassiske serum Advanced Night Repair er elsket av kvinner over hele verden sammen med den anerkjente Double Wear foundation. Uansett hudtype eller behov, har Estée Lauder noe for deg i sitt brede utvalg av hudpleie og sminke.

Estée Lauder Double Wear

Estée Lauder Double Wear er rimelige og høykvalitets sminkeprodukter som foundation og concealer. Det er sminke som varer lenge og samtidig bryr seg om huden din. Hvis du trenger hudpleie som hjelper huden din å holde seg ung, velger du Estée Lauder Advanced Night Repair, som beskytter og reparerer huden din. Estée Lauder tilbyr sminke, hudpleie og mye mer som du finner i vårt brede utvalg.

Hold deg fresh med Estée Lauder serum

Vi selger flere Estée Lauder-serum som hjelper deg å holde deg fresh. I vårt tilbud på eleven.no finner du blant andre Estée Lauder Perfectionist og Estée Lauder Advanced Night Repair. Hvordan bruke Advanced Night Repair? Du kan enten bruke produktet hver morgen og kveld etter rensgjøring, påføre noen dråper på huden med lette håndbevegelser, eller ta produktet i form av ampuller.

Stilig sminke med den anerkjente Estée Lauder Foundation

I vårt sortiment på Eleven har vi flere Estée Lauder Foundation, både flytende og i pudderform. Dekningen av disse foundations er høy og dekker alle uregelmessigheter perfekt. Med en Estée Lauder Foundation varer sminke hele dagen, og mange av dem har også en solbeskyttelsesfaktor som holder deg beskyttet mot solstrålene. Disse fundamentene kommer i mange nyanser, og du vil garantert finne en som passer din hudtype.

Estée Lauder Double Wear - sminke av høy kvalitet

Estée Lauder Double Wear er tilgjengelig i forskjellige sminkekategorier, og de er alle anerkjente for kvaliteten. Vi har blant annet Double Wear Lengthening Mascara i vårt sortiment, en mascara som er ekstremt holdbar. Hvis du trenger en highlighter som varer lenge, er den også tilgjengelig i Estée Lauder Double Wear-kolleksjonen. Det bryr seg også om huden din og har en fuktighetsgivende formel.

Estée Lauder parfyme - med fantastiske dufter

Double Wear Light Makeup er perfekt for deg som vil ha ugjennomsiktig sminke uten at den føles tung. Du kan deretter kombinere sminke med en Estée Lauder-parfyme. I vårt store utvalg finner du mange av de mest populære duftene, for eksempel Pleasures Intense med en feminin duft av pioner og jasmin, blant annet. Eller hvorfor ikke velge Beautiful EdP som har en romantisk og aromatisk duft av rose, lilje, ringblomst og appelsinblomst? Vi har parfymer fra Estée Lauder i forskjellige størrelser, og du vil helt sikkert finne en duft som kan bli din nye favoritt.

Hold deg ung og frisk med Estée Lauder Revitalizing Supreme

Estée Lauder Revitalizing Supreme er en serie produkter i anti-aging kremer som hjelper huden din å holde seg ung og frisk lenger. Våre produkter fra Estée Lauder Revitalizing Supreme-serien inkluderer både øyekremer, masker og serum, og når du bestiller fra oss, får du alltid rask levering. Du finner også nattkremer som fungerer mens du sover.

Estée Lauder Day Wear - dagkrem for alle hudtyper

Estée Lauder Day Wear er godt egnet til daglig bruk og beskytter deg blant annet mot solens skadelige stråler. Det er varianter for både normal hud og tørr hud å velge mellom. Estée Lauder Day Wear tilbyr også spesielle øyekremer som holder huden rundt øynene smidig og frisk. Kremene er tilgjengelige for tørr, blandet og fet hud, slik at du kan finne en som appellerer til deg og dine behov.

Samarbeid mellom Victoria Beckham Estée Lauder

Det er et nytt samarbeid mellom Victoria Beckham Estée Lauder, med en spesialutviklet makeup-kolleksjon. På Eleven finner du Estée Lauder Bronze Goddess som gir deg et solkysset utseende hele året. Dette oljefrie solpudderet er perfekt for deg som vil gi ansiktet mer glød, enten det er sommer eller vinter.

 

Filter