Holika Holika

Sør-Koreanske Holika Holika ble lansert i 2010 og har siden den gang spredt seg til store deler av verden og blitt et de mest populære K-beauty merkene. Navnet kommer fra det engelske suffikset "holic" som betyr "avhengig". På koreansk betyr "holida" fristelse og kombinasjonen var med å forme varemerke og konseptet.

Holika Holika er kjent for sine innovative og lekne unisexprodukter med fargerike, oppsiktsvekkende forpakninger som får deg til å føle deg som et barn i en godteributikk, men som også inneholder aktive ingredienser av høy kvalitet som virkelig gir resultater, både umiddelbart og på lang sikt.

Holika Holika tilbyr skjønnhetsprodukter basert på de beste ingrediensene for å framheve hvert individs naturlige skjønnhet. Finn nye hudpleiefavoritter blant mengder av spennende sheet-masker (man kan virkelig ikke ha for mange), oppdag spesialserien Pig Nose som fokuserer utelukkende på hudormer (ja takk!), eller hvorfor ikke teste en rengjøring med eggegule-ekstrakt? Hos Holika Holika finner du alt og litt til.

Filter