Huxley

Sørkoreanske Huxley leverer moderne hudpleieprodukter som passer til en hud som utsettes for mye daglig stress fra livsstilen vi lever i dag. Huxley ønsker å beholde sine produkter ekte og ærlig, og retter fokuset mot innhold og med mottoet "less is more". De våger å bruke nye råvarer i sine produkter og er trendsettere fremfor en trendfølger.

Effekten av Huxleys produkter er basert på frø fra fikenkaktus som presses til olje. Oljen er kjent for sin intensive fuktighetsgivende effekt og høye nivåer av antioksidanter. De økosertifiserte frøene er håndplukket i Sahara, Marokko de utvalgte frøene kaldpresses slik at det på best måte kan hente ut egenskapene som er fordelaktig innen hudpleie. Oljen har i mange år vært en favoritt blant kvinner i Berber-familiene da den hjelper huden med å forbli sunn og frisk i det tørre og varme klimaet i Sahara-ørkenen.

Bli kjent med fantastiske Huxley med stjerneprodukter som Toner; Extract It, Oil Essence; Essence-like, Oil-like og Cream; Fresh and More for en perfekt fuktet- og balansert hud.