Löwengrip

Skjønnhetsinnovasjon fra Sverige
Löwengrip tilbyr produkter av topp kvalitet som passer til selv den mest følsomme huden og hodebunnen. Så praktiske som de er vakre, gir de umiddelbare og varige resultater. De er alle utviklet av ledende kjemikere og produsert i Sverige ved hjelp av miljøvennlige produksjonsmetoder. Löwengrip lager sine egne skreddersydde oppskrifter, som er utviklet sammen med ekte kunder, gjennom gjennomtenkt kommunikasjon og tilbakemelding på sosiale medier.

Löwengrip ble grunnlagt i 2012 av eierne Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius. Selskapet utvikler og produserer produkter som passer til sensitiv hud, hodebunn og hår og er stolte over å ha hele produksjonskjeden i Sverige. Sammen med Sveriges ledende kjemikere utvikler de unike formuleringer som garanterer høyest mulig kvalitet med raske og effektive resultater. Produktene er milde og omtenksomme, noe som er synonymt med deres måte å jobbe bærekraftig på alle nivåer.

Med en gjennomsiktig arbeidsprosess der de involverer sine 1,5 millioner følgere, sørger de for at hvert produkt er etterspurt. Minimal sløsing og maksimal holdbarhet. Dette er den digitale skjønnhetsrevolusjonen.

"Jeg vil ha hudpleieprodukter av høy kvalitet som er skånsomme og effektive. Når jeg bruker noe, vil jeg at produktene skal holde det de lover. Bærekraft er også avgjørende, miljøvennlig produksjon i Sverige er nøkkelen", Isabella Löwengrip, Creative Director og medstifter.

 
Filter