M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare er en eksklusiv svenske hudpleieserie med effektivt pleiende hudpleieprodukter for ansikt og kropp. Opplev en serie formulert med nøye utvalgte ingredienser direkte fra naturen - for å pleie og gi en synlig anti-ageeffekt har Mette Picaut skapt en hudpleieserie som hun alltid selv har ønsket: enkel, naturnær, økologisk og fantastisk for huden!

Huden tar opp mer enn halvparten av det som blir smurt på. Derfor består M Picaut Swedish Skincare produkter av 95-99% økologiske ingredienser, som alle arbeider for å støtte og styrke hudens naturlige funksjoner, og for å øke hudens egent kollageninnhold takket være peptider i en usedvanlig høy dose (3%). Sammensetningen av de aktive ingrediensene virker for å gi en fastere hud med færre linjer og rynker etter bare to måneders bruk, en skreddersydd hudpleierutine med fokus på å støtte og forbedrer hudens egen funksjon.

Alle produkter i M Picauts sortiment er helt fri for mineraloljer, parabener, silikoner, sulfater og andre unødvendige kunstige fyllstoffer og fargestoffer. All produksjon skjer under maksimal kontroll på plass i Sverige. Velg mellom alt ifra oljebasert serum, ansiktskremer og ansiktspeeling til luksuriøse kroppskremer i nydelige teksturer!

Hvem er Mette Picaut?

Mette ble født i Göteborg i 1967, jobbet i utlandet i 1989-2000 som modell hovedsakelig i Tokyo, men også i Skandinavia, Paris, Madrid, Hamburg, Athen, Milano, London, USA, Hong Kong og Australia. Mette er også utdannet på kunstskole, til akupunktør (tradisjonell kinesisk medisin) og har studert fire semestre på sykepleierutdannelsen.

Filter