MAC Cosmetics

MAC Cosmetics er et verdensledende profesjonelt makeup-merke, takket være deres fantastiske ekspertise innen makeup-artisteri. Merket retter seg mot alle individer, de feirer mangfold og individualitet og er i forkant med nye trender, samt samarbeid med ledende talenter innen mote, kunst og populærkultur.

MAC startet som Make-Up Art Cosmetics og begynte sin suksess reise i Toronto, Canada. Makeup artisten og fotografen Frank Toskan og salongeier Frank Angelo følte en felles frustrasjon over at markedet manglet makeup som så bra ut på bilder, de bestemte seg derfor å lage sin egen. Først produserte de produktene på sitt eget kjøkken og solgte direkte fra salongen til både kolleger i bransjen, samt modeller og fotografer. Det tok ikke lang tid før hyllest og ros kom inn fra alle hold, noe som resulterte i at MAC 1984 åpnet sin egen disk i et varehus i Toronto.

Mens andre store sminke- og skjønnhetsmerker i samme periode først og fremst fokuserte på hudpleie, valgte MAC i stedet å etablere seg som det ultimate merket for farge. Profesjonelle makeup-artister bemannet disken som MAC var den første i bransjen med. Selskapet tok raskt verden med storm med et bredt sortiment av produkter som kombinerte street smart med glamour og eleganse, for ikke å glemme feiringen av individualitet og selvutfoldelse fremfor alt annet.

MAC selges for øyeblikket i over 120 land over hele verden. De er fortsatt sterkt engasjert i å utvikle nye kategorier, produkter og lansere over 50 kolleksjoner hvert år. Samarbeidet med kjente navn innen populærkulturen som Rihanna, Lorde, Proenza Shouler og Brooke Shields styrker merkets relevans og streben etter å nå ut til både eksisterende fans så vel som nye.

Filter