MAC Cosmetics

Mac Cosmetics inkluderer alt fra populære primers, anerkjente foundations, vakre øyenskygger, concealers, rouge til leppestifter og lipgloss i mange nyanser. MAC Cosmetics har det meste i veien for sminke. I tillegg får merket skryt av profesjonelle makeup-artister. Hos Eleven finner du alle anerkjente bestselgere som Prep + prime, Pro Longwear Concealer, Studio Face And Body Foundation og mye mer.

MAC Cosmetics
MAC Cosmetics er et av verdens største selskaper innen profesjonell sminke. Selskapet ble grunnlagt i 1994 og MAC Cosmetics Sweden har for tiden 12 fysiske butikker i Stockholm, Göteborg, Malmö og Uppsala. Før MAC lanserer nye produkter blir de alltid testet backstage av profesjonelle MAC-artister. Hos Eleven finner du et bredt utvalg av MAC-sminke, inkludert deres populære foundation, foundation, concealers og rouge. Du finner også leppestifter og lipgloss i en rekke nyanser.

MAC Cosmetics online Norge på Eleven
Hos Eleven kan du kjøpe populære MAC Cosmetics online Norge for gratis frakt over 199 kr, rask levering og gratis retur hvis du skulle angre på det. 

False Lashes MAC Cosmetics Mascara
MAC Cosmetics har mange produkter som holder et høyt nivå. Den mest populære MAC Cosmetics-mascaraen er deres False Lashes Maximizer, som skaper en illusjon av falske øyevipper. Hvis du vil ha en MAC Cosmetics-mascara som er vanntett, er Up For Everything Lash en mascara med løfteeffekt, som gir vippene en utrolig vakker buet form og mye volum som varer i opptil 24 timer.

Mac Cosmetics Finishing Powder
MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder er et silkeaktig pudder som fikser sminke og gir en glatt og fin finish. Ettersom den fukter huden og er oljefri, kan den også brukes på umalt hud for å utjevne porene, linjene og uregelmessighetene. Pudderet er bare tilgjengelig i en farge og passer til alle hudtoner.

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid Foundation
MAC Cosmetics Studio Fix Fluid er en foundation i flytende form som skaper en ugjennomsiktig og matt finish ved å glatte ut urenheter, porer, røde prikker og pigmentflekker. MAC Cosmetics-ingredienser gjør produktet enkelt å påføre og det varer hele dagen. Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation er en oljefri foundation som kan brukes med fordel på både tørr og fet hud mens den beskytter mot solstrålene. Du finner produktet i flere nyanser, og det er garantert en nyanse som passer til alle hudtoner, uavhengig av fargen på undertonen.

Er MAC Cosmetics dyretestet?
Har MAC Cosmetics dyrtestet produktene sine? Merket har aldri utført dyreforsøk og jobber globalt for å få slutt på dyreforsøk. Du kan være sikker på at MAC Cosmetics ikke har dyretestet produktene du kjøper fordi de tar avstand fra dyreforsøk. I markedene som krever dyreforsøk av produkter og hvor MAC Cosmetics selger, jobber de kontinuerlig med advokatarbeid for å endre lovgivningen.

Populære Mac Cosmetics Whirl
Hos Eleven finner du både leppestifter og leppestifter fra MAC Cosmetics. Whirl er en populær farge, og vi tilbyr både MAC Cosmetics Whirl Pencil og MAC Cosmetics Whirl Lipstick med oss. Leppepennen har en myk og kremaktig tekstur som gir leppene dine en smigrende farge og definisjon. Den er perfekt for å lage konturer og gir en fin grunnfarge. Leppestiften gir en intens farge og struktur på leppene dine og etterlater en elegant, matt finish. Du har alltid gratis frakt over 199 kr og gratis retur på eleven.no

Kjøp MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer Cover hos Eleven
MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer er et populært produkt som gjør det enkelt å lage en jevn sminke ved å dekke pigmentflekker, urenheter og røde prikker. Den lette, flytende concealeren reduserer porene og skjuler uønskede mørke områder i ansiktet, for eksempel under øynene. Concealeren har en effektiv dekning selv om den er veldig lett og flytende i konsistens, og den er også vanntett.

 
Filter