Paris Berlin

Året var 1991 når Carole Amasse og Gérard Doucet skapte varemerket Paris Berlin. Carole og Gérard ville skape et anderledes sminkemerke som utstrålte deres eksentriske stil og frie sjel. De hadde et ønske om å ikke være som alle andre og skille seg ut fra mengden. Da skapte de Paris Berlin, et varemerke som først og frems handler om farge, sensualitet, nytelse, en haug med fantasi og humor. Det aller viktigeste med Paris Berlin er at det handler om å dele og vise generøsitet! Deres effektive produkter er av høy kvalitet og har i over 20 år blitt elsket av mange. Paris Berlin blir sterk anbfefalt av profesjonelle rundt om i hele verden, f.eks Madonnas private Makeup-artist, Gina Brooke.

Andre storheter som bl.a Lisa Eldridge, Daniel Martin, Pat McGrath, Wayne Goss og Charlotte Tilbury mfl. sørger for å alltid ha et utvalg av Paris Berlins produkter i arbeidsvesken når de jobber på catwalken, fotoshoots eller når de sminker kjendiser og modeller. Selv prestisjetunge motehus som Gucci, Versace, Chanel, YSL och Thierry Mugler mfl. bruker Paris Berlin, samt ved store event som f.eks Paris Fashion Week.

I Skandinavia, fram til 2014, var Paris Berlin kun tilgjengelig for makeup-artister, teater, filmstudioer etc. innen den profesjonelle verden. Dog er deres visjon å gjøre dette herlige varemerket tilgjengelig for alle, gi privatpersoner muligheten til å bruke profejonell, hudvennlig sminke til priser som er snille mot lommeboken.
Uansett om du er proff eller nybegynner, så kan du oppnå fantastiske resultater med Paris Berlin!

  • Produktene er helt vegane.

  • Ikke testet på dyr.

  • Alle Paris Berlins produkter er allergitestet & allergivennlige.