Rituals...

Rituals... har strenge krav når det gjelder sine produkter. Naturen er Rituals... inspirasjonskilde og ønsker derfor å se til at den blir behandlet med respekt! Rituals... bruker kun naturlige, bærekraftige og økologiske ingredienser og for alt som naturen kan ikke gi oss, bruker de trygge alternativer.

Rituals... enkle idé - Skape spesielle stunder av velvære i dine daglige rutiner med luksuriøse og avslappende produkter. Ta deg tid til å reflektere over de små sakene i livet og berike dem med luksus, det er det Rituals... handler om. Unn deg selv en liten avkobling og litt luksus med Rituals... til en hyggelig pris!.

Naturlig og økologisk.
* Tester aldri produkter på dyr.
* Støtter Stichting Dierproefvrij (nederlandsk stiftelse som arbeider for dyrefrie tester) Hele produktsortimentet er testet av ledende hudspesialister.
* Emballasjen der det er mulig, tre fra bærekraftige kilder, glass, FSC papir og brett.
* For å gjøre karbonutslipp så liten som mulig, produseres de fleste av produktene i Europa

Rituals kommer fra Holland og tilbyr alt fra avslappende duftlys og badeskum til luksuriøse dusjkremer og Rituals håndkrem. Produktene deres er utrolig duftende og populære, inspirert av visdom fra gamle østlige tradisjoner. Ritualer gjør det lettere for deg å slappe av og forvandle hverdagsrutiner til mer meningsfylte øyeblikk - eller ritualer. Unn deg et øyeblikk av avslapning eller luksus, med eksklusive og rimelige produkter fra Rituals!

Rituals har forskjellige hudpleie- og kroppspleieserier med forskjellige dufter og orienteringer, nøye utvalgt og skapt av verdens ledende parfymer. Oppdag Rituals parfyme og brede utvalg som The Ritual of Sakura, The Ritual of Dao, The Ritual of Laughing Buddha, The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Hammam, The Ritual of Samurai, The Ritual of Namuré og The Ritual of Jing. Alle produktene deres - som dusjkrem, dusjskum, badeskum, håndsåper og duftlys - har forskjellige dufter og påvirker sansene våre på forskjellige måter, fordi dufter har stor innvirkning på oss. Kanskje du trenger mer energi eller en mer avslappet følelse? Oppdag sortimentet fra Rituals for å finne ditt favorittprodukt som passer til forskjellige stemninger.

Rituals har en enkel idé - skape spesielle øyeblikk av velvære i dine daglige rutiner med luksuriøse, avslappende produkter. Ta deg tid til å reflektere over de små tingene i livet, og berik dem med luksus, det er det Rituals handler om.

Ritualer duftpinner
Rituals duftpinner er den perfekte interiørdetaljen for både hjem og arbeid. Rituals duftpinner varer i omtrent tre måneder. Du arrangerer de elegante naturlige pinnene i den duftende glassbeholderen. Formelen er designet slik at du ikke trenger å snu Rituals duftpinner. Men hvis du vil ha en ekstra duftopplevelse, anbefales det likevel at du snur Rituals duftpinner av og til, men så observer at produktet da kommer til å vare i mindre enn tre måneder. For å få en opplevelse utover det vanlige, kombiner Rituals duftpinner med Rituals duftlys i samme serie. Rituals duftpinner kommer i flere forskjellige dufter. På Eleven finner du blant annet The Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Hammam, The Ritual of Jing og The Ritual of Ayurveda. Rituals duftpinner er tilgjengelige i to størrelser, en i full størrelse og en i en mindre versjon. Duftpinnene i ministørrelsen fungerer akkurat som de store duftpinnene, men lukter opptil tre uker i stedet for tre måneder. Med Rituals duftpinner sprer du en behagelig duft i hjemmet ditt som varer lenge. Duftpinner er også en perfekt gave å gi til personen som ser ut til å ha alt.

Rituals parfyme
Rituals parfymer er inspirert av Orienten og er eksotiske og luksuriøse. De er utviklet av verdens ledende parfymer og produsert i Paris. Når du bruker Rituals parfymer, blir du ført til et annet sted mens sansene dine stimuleres. Blant Rituals parfymer for kvinner, vil du finne alt fra blomsterduft til varmere toner som får deg til å tenke på stjernefylte netter og nydelige dufter. Løft stemningen og finn din personlige duft blant Rituals parfymer. Ritualer har også parfymer for menn som gir en spesiell attraksjon. Parfymene er utviklet av verdens ledende parfymerier og gjenspeiler duften av maskulinitet. 

Rituals har også kroppsparfymer som gir et løft til både kroppen og sinnet. Kroppsparfyme gir en diskret duft fra topp til bunn sammen med en dose humørsvingende energi. Du kan også bruke Rituals parfymer til å spraye på klær og sengetøy. 

Rituals parfymer og kroppsspray er perfekte som gaver til enhver anledning. Mange av Rituals parfymer er også tilgjengelig i reiseformat, slik at du kan ta det med overalt. 

The Ritual of Sakura
Rituals of Sakura feirer den flyktige skjønnheten til kirsebærblomsten. Akkurat som livet, er skjønnheten i kirsebærblomsten kortvarig og skjør, så hvert sekund bør utnyttes. Oppdag The Ritual of Sakura og start hver dag som en ny begynnelse. Serien har en fantastisk duft av kirsebærblomst og rismelk. I Japan er kirsebærblomsten et eldgammelt symbol på renhet og gjenfødelse av naturen. Den delikate duften er fantastisk avslappende. I hele Asia er ris et symbol på overflod, lykke og fruktbarhet. Rismelkessensen gjør huden glatt, smidig og gir den en sunn glød. Rituals of Sakura er tilgjengelig i en hel serie, inkludert Shower Foam, Scented Candle, Hair and Body Mist, Ritauls duftpinner, Rituals håndkrem og mye mer. Det er også inkludert i gavesettet slik at du kan overraske noen med et hyggelig avslappende øyeblikk.

Rituals håndkrem
Våre hender må jobbe hardt i løpet av livet. Derfor er det viktig å gi hendene litt ekstra pleie og kjærlighet med Rituals håndkrem. Ta en pause om dagen for å massere i håndkrem. Det gir hendene et sårt tiltrengt fuktighetsløft og et øyeblikk for deg selv å stoppe i nåtiden. Rituals håndkrem inneholder pleieegenskaper fra planteriket. De er uten paraben og absorberes raskt, noe som gjør huden myk og fuktig. Hvis du ønsker å gjøre en intensiv behandling, masser Ritual of Dao nattbalsam i hendene før du legger deg og la det mykgjørende sheasmøret fungere om natten. Håndkremen er spesielt utviklet for å ta vare på og myke tørre hender som lett blir kløende. Rituals håndkrem nattbalsam inneholder i tillegg til nærende sheasmør duften av hvit lotus sammen med hudpleieegenskapene til Yi Yi Ren, som er mye brukt i tradisjonell kinesisk medisin. Du kan også bruke håndkremen på føttene hvis du har tørre og sprukne hæler. Sov deretter med sokker for å maksimere effekten. Du vil våkne opp med glatte hender og føtter og klar for en ny dag.

Rituals gavesett
Skjem bort deg selv eller noen du liker med et luksuriøst gavesett fra Rituals. På Eleven finner du gavesett i flere forskjellige dufter som Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Dao, The Ritual of Hamam og The Ritual of Ayurveda. Uansett hvilken serie du foretrekker, er det flere flotte gavesett fra Rituals hos oss på Eleven. Det er et større gavesett som inneholder alt du kan ønske deg med dusjskum, kroppsskrubb, kroppskrem, duftspray, duftlys og håndsåpe. En virkelig luksuriøs gave til hele kroppen. Eller du foretrekker et litt mindre gavesett med litt færre produkter som dusjskum, kroppskrubb og kroppskrem. Det er gavesettet for enhver smak og budsjett, slik at du kan finne nøyaktig gavesettet fra Rituals du leter etter. Det er også Rituals-gavesett til personen som hele tiden er på farten med dusjskum og kroppskrem tilpasset turen. Eller kanskje du overrasker deg selv med et luksuriøst gavesett?

Selv menn liker å bli overrasket med et gavesett fra Rituals. Det finnes derfor flere forskjellige typer gavesett fra Ritulas for menn også. De er også tilgjengelige i forskjellige størrelser. Et større sett som inneholder to forskjellige dusjskum, en kroppskrem og en barberkrem. Dette spesielle gavesettet for menn er den perfekte starten på dagen. Det er også Rituals gavesett for menn som inneholder Rituals parfyme. I tillegg er det et gavesett for reisen med alt han trenger for å få den perfekte barberingen på farten. 

I tillegg til det faktiske innholdet i Rituals gavesett med fantastiske produkter for hele kroppen, er boksene de kommer i også fantastisk vakre. Du kan enkelt gi boksen nytt liv etter at produktene har gått tom og bruke den til å lagre bilder, brev eller andre gjenstander. Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke boksene til.

Rituals håndsåpe
Forvandle en slik hverdagsrutine som å vaske hendene til et meningsfylt øyeblikk med Rituals håndsåpe. Den såpefrie formelen renser hendene dine effektivt mens du både fukter og beskytter hendene. For å få de beste resultatene fra Rituals håndsåpe, kan du gjerne kombinere med en håndkrem fra samme serie. I tillegg er flaskene utrolig vakre. Plasser begge flaskene på et brett for en elegant interiørdetalj. Rituals håndsåpe er tilgjengelig i flere forskjellige serier som The Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Hamam og The Ritual of Ayurveda, slik at du kan finne den duften som passer deg og din familie best.

Ritualer dusjskum
Start dagen med et luksuriøst dusjskum fra Rituals. Alle dusjskum fra Rituals har en gelignende formel når du først får den ut av pakken. Gjennom avansert teknologi blir gelen til et silkeaktig skum når den kommer i kontakt med vann. Du bruker Rituals dusjskum ved å klemme en liten mengde gel i hånden. La det komme i kontakt med vann, og du får et fantastisk dusjskum som gir deg den beste starten på dagen - hver dag. For best resultat, smør kroppen etter dusjen med den eksklusive og fyldige kroppskremen fra samme ritual. Hos Eleven finner du dusjskum fra flere forskjellige serier som The Ritual of Sakura, The Ritual of Happy Buddha, The Ritual of Jing og The Ritual of Hamam.

Kjøp Rituals hos Eleven
Hos Eleven finner du et stort utvalg av produkter fra Rituals. Når du handler hos Eleven, får du også alltid gratis frakt over 199 kr Så klikk hjem favorittene dine i dag."