The Ordinary

Det kjente merket The Ordinary tilbyr avansert og resultatorientert hudpleie til rimelige priser. Her finner du produkter av høy kvalitet som gir fantastiske resultater. Alle produktene fra The Ordinary er fri for grusomhet og er fri for parabener, sulfater og mineraloljer. På Eleven finner du populære Buffet, Granactive Retinoid 2% Emulsion og Serum Foundation.

The Ordinary guide
The Ordinary er organisk hudpleie som fokuserer mindre på kremer og mer på målrettet skjønnhetspleie i form av serum og essenser som gir dokumenterte resultater. The Ordinary Sweden ble lansert så sent som i 2018, og merket kommer opprinnelig fra Canada, der det er en del av den større Deciem-gruppen. The Ordinary er et søstermerke for Niod, men mye rimeligere. Når du kjøper The Ordinary Skincare, kan du være sikker på at du får hudpleie av høyeste kvalitet, og også til en god pris. På eleven.no finner du et veldig stort utvalg av det beste fra The Ordinary. Det faktum at alle produktene deres også er økologiske, gjør valget ganske enkelt - bestill dine The Ordinary-produkter i dag!  
Hos Eleven får du fri frakt over 199 kr. Hvis du ikke tidligere har kjent deg med produkter fra The Ordinary, er dette en gylden mulighet. Med et enkelt klikk er det enkelt å bestille noen produkter direkte og prøve merkevaren. Våre lave priser lar deg unne deg det lille ekstra, og ikke glem at du har gratis retur hvis du angrer på noe kjøp!

Kvalifisert hudpleie fra The Ordinary
Ordinary Skin Care ligner ikke på vanlig skjønnhetspleie, men minner mer om merkevarer som finnes på apotek og skjønnhetssalonger. Dette skyldes at merkevaren har fokusert på å produsere serum, emulsjoner og behandlinger som er vitenskapelig baserte og som gir merkbare resultater. Alle produktene er av veldig høy kvalitet, og de fleste er også veganske. Det økologiske temaet er konsistent ettersom alle produktene er fri for parabener, mineraloljer, animalske oljer, sulfater, konserveringsmidler, karbon tjæremaling, kvikksølv, formaldehyd og oksybenzon. 

En annen stor fordel med The Ordinary er at merkevaren ikke tester på dyr og ikke betaler andre selskaper for å gjøre det. Dette er grunnen til at merket ikke selges i KIna, der lovgivningen krever at alle produkter testes på dyr for å bli registrert.
At The Ordinary velger bort et så stort marked viser at de er seriøse når det gjelder engasjement for dyr og natur og ønsker å jobbe for en bærekraftig fremtid.

The Ordinary foundation
Fra The Ordinary kan du handle en The Ordinary foundation, Colors-serien har 21 forskjellige nyanser å velge mellom! Når du kjøper en foundation fra The Ordinary, får du et naturlig resultat uten fet følelse. Teksturen er lett for å unngå at sminke blir tung, noe som får huden til å se eldre ut. Det er enkelt å dosere et fundament fordi det kommer i en pumpeflaske. Resultatet gir en halvmatt effekt som ikke legger seg kompakt i fine ansiktslinjer. Ordinary foundation er utviklet spesielt for å matche primere fra samme merke. 
Hvis du leter etter et lettere fundament, kan The Ordinary Serum Foundation være noe for deg. Serumfundamenter gir middels dekning fordi formelen er tynnere enn en vanlig foundation. 

The Ordinary Serum
Det smarte med The Ordinary Skincare er at det er et gjennomtenkt hudpleieprogram med en løsning og behandling for alle slags utfordringer du måtte ha med huden din. The Ordinary har utviklet serum som gir ekstra fuktighet til huden, motvirker aldringstegn, glatter ut en ujevn hudstruktur, renser og åpner tett hud, gir huden ekstra glød eller tone ned hyperpigmentering. Huden er kroppens største organ, men til tross for dette bør du være forsiktig og The Ordinary selv anbefaler at du bare bruker tre serum om gangen når du gir deg selv en behandling. Dette er slik at huden din har tid til å komme seg og har tid til å absorbere alle de naturlige næringsstoffene den leveres med. Suppler gjerne med hvilken som helst ansiktskrem avhengig av hudtype, fra The Ordinary. Merket har også serum for håret, inkludert marokkansk arganolje.
 
Motvirke tegn på aldring og uren hud
Et av The Ordinary's beste produkter i serumserien er uten tvil The Ordinary Niacinamide. The Ordinary More Molecules inneholder både 10% niacinamid og 1% sink, som styrker huden din og bidrar til å fjerne urenheter. Niacinamid er bedre kjent som vitamin B3, og det regulerer produksjonen av talg i ansiktet ditt. 
Imidlertid, hvis huden din mangler utstråling samtidig som den føles grå og kjedelig, kan noen få dråper The Ordinary Vitamin C gjøre underverker. Suspensjonen består av 23% vitamin C, som fungerer som en antioksidant, og forfrisker hudtonen mens den motvirker for tidlig aldring. Også 2% hyaluronsyre tilsettes som virker beroligende på aldringstegn. Produktet som påføres om kvelden skal gi en litt sviende følelse. Formelen inneholder ikke silikon eller vann.
Det absolutt mest effektive middelet for tidlig aldring er å følge en hudpleierutine der du bruker produkter av høy kvalitet og at du alltid bruker solkrem! I dag er det kjent at ingenting påvirker huden så mye som skadelige UV-stråler. 

The Ordinary Buffet
The Ordinary Buffet er en serie som inkluderer og fokuserer på flere forskjellige aldersskilt. De aktive stoffene består av en kraftig blanding av peptider, hyaluronsyre og aminosyrer. Seks forskjellige peptider hjelper til med å redusere fine linjer og mer fremtredende rynker i ansiktet, og hyaluronsyre gir fuktighet til huden slik at den får friskhet og fasthet. Som med andre The Ordinary-produkter, må du bruke dem i minst 28 påfølgende dager for å garantere den lovede effekten. 
I tillegg til mirakuløse serum og fundamenter, finner du også mange flere fantastiske produkter fra The Ordinary på eleven.no. Superproduktet The Ordinary Direct Acids inneholder azelainsyre, som ekstraheres fra flere forskjellige korn. Syren produseres naturlig av gjær og har flere funksjoner, inkludert den fungerer som en kraftig antioksidant. Formelen inneholder så mye som 10% bare azelinsyre, noe som gir like gode resultater for alle hudtyper. Syren lyser opp huden og glatter ut uregelmessigheter i huden din samtidig.

 
Filter