Xlash

Xlash og Xlash Pro Eyelash Serum er et av de mest populære vippeproduktene på markedet. Og hvem drømmer ikke om fyldige og lange vipper? Mange ønsker å forbedre øyenvippene for å få et mer personlig utseende og  levende uttrykk,  selv uten mascara. Nå kan du få lengre og fyldigere øyevipper innen 30 dager med Xlash! Studier viser at etter tre til fire ukers bruk av serumet ser du en merkbar forbedring i kvaliteten på vippene. Bruk Xlash en gang om dagen, seks til åtte uker for et godt og varig resultat. Etter det kan du bruke serumet to til tre ganger i uken for å opprettholde lange og sunne vipper.
Xlash gir øyenvippene styrke ved hjelp av naturlige ingredienser, som korallekstrakt. Olje og antioksidanter samt aminosyrer og polysakkarider bidrar til å fremme veksten av hårsekkene rundt øyenvippene og gjøre vippene mørkere. Serumet finnes i to forskjellige størrelser.
Xlash Eyelash Serum har vært en stor suksess i flere land på grunn av deres vellykkede resultater og fornøyde kunder. Xlash ble grunnlagt i Sverige og har gitt en påvist effekt på lengden på vippene med opptil 30-40 prosent.