Xlash

Xlash og Xlash Pro Eyelash Serum er noen ganger de mest populære produktene på markedet. Og hvem drømmer ikke om lange tykke og lange vipper? Mange ønsker å forbedre øyenvippene for å få et mer personlig utseende mens de gir et mer levende inntrykk, selv uten mascara. Nå kan du få lengre og fyldigere øyevipper innen 30 dager med Xlash! Studier viser at etter tre til fire ukers bruk av serum ser du en merkbar forbedring i kvaliteten på vippene. Bruk Xlash en gang om dagen, seks til åtte uker for et godt og varig resultat. Etter det kan du bruke serumet to til tre ganger i uken for å opprettholde lange og sunne vipper.
Xlash gir øyenvippene styrke ved hjelp av naturlige ingredienser som korallekstrakt for å tilsette viktige mineraler og fremme cellefornyelse. Olje og antioksidanter samt aminosyrer og polysakkarider bidrar til å fremme veksten av hårsekkene rundt øyenvippene og gjøre vippene mørkere. Finnes i to forskjellige størrelser.
Xlash Eyelash Serum har vært en stor suksess i flere land på grunn av deres vellykkede resultater og fornøyde kunder. Xlash ble grunnlagt i Sverige og har gitt en påvist effekt på lengden på vippene med opptil 30-40%.