Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent er et couture-merke som skaper moderne, klassiske dufter og sminkeprodukter som er ren og enkel luksus. Merket har flere kjære produkter i sitt sortiment, som parfymerne Black Opium, Mon Paris og L’Homme. Concealer Touch Eclat er et must i mange sminkepunger sammen med merkets nydelige leppestift som kommer i mange nyanser.

Hos Eleven tilbyr vi et bredt utvalg av Yves Saint Laurent parfymer for både henne og ham, som Yves Saint Laurent L'Homme. Dufter fra det berømte franske merket er populære over hele verden på grunn av sin eksklusivitet og høy kvalitet. Bestill din luksuriøse YSL-duft på eleven.no i dag og dra nytte av fri frakt over 199 kr og gratis retur. Hos oss lønner det seg alltid å handle!
Forførende Yves Saint Laurent Black Opium
Yves Saint Laurent Black Opium er inspirert av den klassiske, ikoniske Opium-duften med både friske og krydrede toner. Med dagens Black Opium spiller Yves Saint Laurent på kontrasten mellom kaffeduft og vaniljduft for å skape en moderne og kompleks duft. Selv på Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme spiller skaperne med krydret toner i kombinasjon med sensuell.
Yves Saint Laurent parfyme herre for den sterke viljen
Yves Saint Laurent menns parfyme er inspirert av den maskuline karakteren. Gjennom intense og tydelige notene uttrykker duftene det moderne menneskets individualitet og uavhengighet. Yves Saint Laurent parfyme menn passer for deg som ikke bare vil at parfymen skal være et passende supplement til både klær og person, men også at duften din skal uttrykke din personlighet og dine karaktertrekk.

Hvordan oppstod Yves Saint Laurent parfyme?
Yves Saint Laurent ble grunnlagt i 1961 av designeren Yves Saint Laurent og hans partner Pierre Bergé. I de tidlige stadiene fokuserte de på motedesign, men i 1978 lanserte de sin første produktlinje med kosmetikk, og parfyme fulgte nøye med. Med produktserien Opium og Rive Gauche klarte Yves Saint Laurent parfyme å bli en av de største produsentene i verden.

Yves Saint Laurent Mon Paris er duften av kjærlighet
Yves Saint Laurent Mon Paris er inspirert av Paris og dens romantiske og forførende kjærlighetskultur. Duften søker en balanse mellom den blomstrende chypreduften og tonene av patchouli og musk. Spillet mellom duftene kan tenkes å representere en kjærlighetshistorie mellom to mennesker. Blomsternotene representerer kvinnen, musk for tankene til mannen og balansen mellom duftene symboliserer kjærlighetsspillet mellom partene. Yves Saint Laurent Touch Eclat er en ikonisk serie skjønnhetsprodukter som streber etter å gi en naturlig og sunn glød. De er det perfekte supplement til Mon Paris og et spontant kjærlighetseventyr i Montmartre.
Tidløs Yves Saint Laurent leppestift
Med luksuriøse Rouge Pur Couture tok Yves Saint Laurent leppestift til et nytt nivå. Årene har gått, med mange nye nyanser av Rouge Pur Couture som har sett dagens lys, men originalen er tidløs forførende og fortsatt manges favoritt. Det er ingen overdrivelse å si at det finnes en Yves Saint Laurent leppestift for alle og enhver anledning.

Prøv Yves Saint Laurent parfyme for kvinner
Yves Saint Laurents parfymedame har i lang tid fascinert og tiltrukket kvinnene som søker skjønnhet i verden. Dens klare hyllest til feminin sensualitet og attraktivitet berører fortsatt de fremragende duftene og produktene som merket lanserer. Med sin dristige tilnærming til skjønnhet har Yves Saint Laurents parfymedame inspirert utallige kvinner til å utforske og utvikle sin egen sensualitet. Tør å prøve hele den luksuriøse femininiteten som er pakket i en ekstravagant duft fra Yves Saint Laurent.

Finn din Yves Saint Laurent mascara og foundation
Yves Saint Laurent mascara tilbyr et rikt utvalg fra den glamorøst livlige Vinyl Couture No: 1 til den dramatiske og omfangsrike Le Noir Radical. Med Touche Éclat Le Teint tilbyr Yves Saint Laurent foundation et friskt og fuktighetsgivende foundation som gir en strålende glød. Yves Saint Laurents utvalg av skjønnhetsprodukter og dufter er noe som gir enhver kvinne og mann muligheten til å uttrykke sin personlighet.

 
Filter