Gucci
Made to Measure EdT

Utgått Fri frakt over 199 kr
Variant : EdT 50 ml
Beskrivelse

Skapt for den mannen som vet hva han vil og som krever det aller beste - Gucci Made to Measure er den sofistikerte, intensive mannlige duften som tar ditt begjær til et helt nytt nivå.

Inspirert av Gucci's Made to Measure-kostyme er duften, lik disse upåklagelige skreddersydde plagg, en unik opplevelse med samme filosofiske håndverk og en utrolig følelse for detaljer. Alt for at du skal få oppleve det aller beste, uansett tidspunkt. Dag som natt - det er kun du som bestemmer.

Duften åpner storslagent med Kalabrisk bergamott, guddommelig fransk lavendel, appelsinblomst og frø fra anis. I hjertet finner vi en maskulin melodi av muskat fra Sri Lanka, vannlilje, plommer og enebær. Duften avslutter med mørke sitrus toner i en sofistikert trio av cistus labdanum, patchouli og lær.

  • Lansert i 2013.

Duftnoter

Toppnoter

Kalabrisk Bergamott, Fransk Lavendel, Appelsinblomst & Anis-frø.

Hjertenoter

Muskat, Vannliljer, Plommer & Einebær.

Bunnoter

Cistus Labdanum, Patchouli & Lær.

Ingredienser

Methylparaben,BHT,Propylene Glycol,Linalool,Aqua,Parfum,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Eugenol,CI 42090 (Blue 1),Alcohol Denat,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,CI 17200 (Red33),Benzyl Salcylate,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Alpha-Isomethyl Ionene,Diethylamino Hydroxybenoyl Hexyl Benzoate,CI 19140 (Yllow 5)

Oppdag mer som Made to Measure

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.