Kérastase
Blond Absolu Trio

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
Verdi 1093 kr 984 kr
Tidligere pris 915 kr
Value pack
Verdi 1093 kr 984 kr
Tidligere pris 915 kr
Variant : Schampoo, Conditioner & Treatment
Kampanje

Ved kjøp av Kérastase for 499 kr får du nå denne gave!

  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Pakken inneholder
Kérastase
250 ml
Kérastase
250 ml
Kérastase
200 ml
Beskrivelse

En hårpleietrio med sølvsjampo, balsam og hårpapir som fjerner uønskede varme og gule undertoner. Den effektive lilla sjampoen er rik på nøytraliserende ingredienser og er ideell for kaldt faux blond og grått hår. Ved regelmessig bruk av sjampoen beskytter den mot uønskede varme toner, slik at den blonde nyansen blir kald lenger. Det beskytter håret mot daglig oksidasjon og urenheter og gir fuktighet og mykhet. Balsam, en lys lavendelfarget gel med opal glans, har den gjenopprettende effekten av en wrap og den lette finishen på en balsam. Gjenoppbygger intenst hår som har blitt sensitivt og gir hårfiberen dyp fuktighet. Det følsomme, blekede håret blir umiddelbart glatt og mykt og får ny styrke.

Den lilla wrap er ideell for blondt hår med kalde toner som er bleket eller krøllet. Omslaget trenger inn i fiberen og fjerner uønskede varme og gule toner. Omslaget gir fuktighet og gjenoppbygger hårstrengene i dybden slik at håret får en kjølig blond farge full av glans. Bruk innpakningen en gang i uken eller etter behov for å nøytralisere varme / gule toner.

Artikkelnummer: C77618-77619-77620

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.