Kérastase
Genesis Treatment

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Verdi 788 kr 749 kr
Tidligere pris 792 kr
Value pack
Verdi 788 kr 749 kr
Tidligere pris 792 kr
Variant : Anti hair-fall
Pakken inneholder
Beskrivelse

Et duosett bestående av produkter fra Kérastases Genesis-serie:

*Défense Thermique: Anti Hair-Fall Fortifying Blow-Dry Fluid for svekket hår utsatt for hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Den melkeaktige formelen beskytter håret mot brudd og gir en optimal fuktighetsgivende effekt uten å gjøre håret krusete eller tynget. Beriket med en kombinasjon av edelweissceller og ingefærrot, fukter og styrker Defense Thermique håret samtidig som det beskytter mot varme opp til 220°C for å redusere risikoen for hårtap på grunn av brudd. Håret blir skinnende og mykt med en silkeaktig følelse.

I HÅNDKLÆTTØRKT HÅR: Bruk 2-4 pumpetrykk avhengig av hårets lengde og tykkelse. Gre gjennom håret for å fordele produktet jevnt. Føn håret eller la det lufttørke.
I TØRT HÅR: Påfør som en siste touch på tørt hår etter føning eller lufttørking for å kontrollere kruset hår og gi håret et løft av glans. Style håret etter ønske.* Anti Hair-Fall Fortifying Serum for svekket hår utsatt for hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Serumet inneholder en effektiv kombinasjon av aminexil, edelweissceller og ingefærrot som forbedrer hårets motstand for å redusere hårtap.

Dag etter dag beroliger serumet hodebunnen og styrker dens naturlige barrierefunksjon. Den geleaktige teksturen letter påføringen og hindrer produktet i å renne.

Serumet skal brukes en gang om dagen, morgen eller kveld. Påfør opptil fire doser i tørr eller håndkletørket hodebunn, en liten del av hodebunnen om gangen. 1 dose = 1 pipette; opp til markeringen. Masser forsiktig. Skal ikke skylles ut. Style håret etter ønske.

Artikkelnummer: C84324-84325

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.