Remington
EC9001 Hydraluxe PRO Hairdryer

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
1479 kr
1479 kr
Beskrivelse

Med Remington Hydraluxe hårføner får du en stilig hårføner i salongkvalitet hjemme på badet. Takket være den kraftige EC-motoren og Hydracare-sensor med fuktighetslås er du sikret jevn varmefordeling uten skade på håret ditt.

Kraftig EC-motor
Hårføneren er utstyrt med en kraftig 2200-watts digital motor som sørger for at til og med tykt hår kan tørkes effektivt og uten skade.

Ergonomisk design
Hårføneren er utviklet med tanke på brukervennlighet og komfort. Derfor har den et ergonomisk design som sikrer en jevn vektfordeling og en mest mulig behagelig brukeropplevelse.

Ionisk teknologi
Med hårfønerens ioniske teknologi med 90% flere ioner vil du alltid få mykt og krusefritt hår.

Hydracare-sensor
Hydracare-sensoren er designet for å gi den perfekte temperaturen for sunn tørking og styling av håret ditt, og med sensoren slått på kan du trygt tørke håret ditt uten å bekymre deg for tørt og krusete hår.

Innstillinger
Forskjellige hårtyper og frisyrer krever ulike innstillinger på hårføneren. Prøv deg frem med to innstillinger for hastighet og tre for temperatur og finn den kombinasjonen som passer håret ditt best.

Praktisk tilbehør
Hårføneren kommer med flere praktiske munnstykker med ulike funksjoner. Velg mellom munnstykke for smal eller bred luftstrøm og en diffuser, og lås munnstykkene fast for bedre kontroll over føningen.

Inkludert i pakken
- Hårføner
- Diffuser
- Smalt konsentrasjonsmunnstykke
- Bredt munnstykke
- Bruksanvisning
- 5+1-års garantibevis

Artikkelnummer: 88584

Oppdag mer som EC9001 Hydraluxe PRO Hairdryer

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.