Hickap
Honey Glow Priming Moisturizer

(3 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
289 kr
289 kr
Variant : 50 ml
Kombinere produkten ovenfor og få rabatt
Beskrivelse

En dagkrem som gir huden glød og en jevn hudtone, og en primer som gir en vakker glød og en perfekt base. Den lette formelen kan brukes både som en dagkrem som gir glød og som en fuktighetsgivende sminkeprimer.
Den honningfargede formelen inneholder Hickaps signaturblanding av lav- og høymolekylær hyaluronsyre som fukter i dybden for å gi huden din en perfekt glød som varer lenge.
Bekymret for porer og fet hud? Ingen fare. Honey Glow er fylt med fantastisk nærende condurango-melk som motvirker fet hud og synlige porer.

Vi elsker havet! Abyssine – et dyphavsmolekyl som trives under ekstreme forhold 3000 meter under havoverflaten. Dette lille "overlevelsesmolekylet" bidrar til å berolige og gi næring til sensitiv hud samtidig som det beskytter mot miljøpåvirkning og forurensning, samt blått lys fra smarttelefoner og datamaskiner. Som om ikke det var nok, bidrar dette multifunksjonelle molekylet til å balansere ustabile pH-verdier.

  • Gir vakker glød og minimerer porene.
  • Gir en perfekt base og jevner ut hudtonen.
  • Hyaluronsyre fukter intenst og beroliger.
  • Balanserer hudens PH-verdi.


Slik gjør du det:
Påfør hver morgen i ansikt og nakke etter den vanlige rengjøringsrutinen din. Tips! Bland Honey Glow Priming Moisturizer med foundation for å få ekstra fuktighet og glans.

 

100 % vegansk.
Passer for alle hudtyper.
Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Artikkelnummer: 99648

Oppdag mer som Honey Glow Priming Moisturizer

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet