Maria Åkerberg
Protecting Oil Outdoor

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 125 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
30 ml
Beskrivelse

Protecting Oil Outdoor er en pleiende antialdringsolje for både ansikt og kropp. Velgjørende, plantebaserte oljer og beskyttende Titandioksid gir et naturlig solfilter som pleier og beskytter huden når du er ute i sol, kulde og vind. Titandioksid er det beste stoffet å bruke som solfilter i solbeskyttelsesprodukter, også for barn. Det er det stoffet som anbefales av hudleger, og vi har brukt det siden 1996. Titandioksid er et mineral som ligger på hudoverflaten og reflekterer solstrålene. Det trekker ikke inn i kroppen, og det demper ikke hudens varselssignaler, for eksempel at huden blir rød når den utsettes for mer sol enn den tåler. Jojobaoljens unike sammensetning av fettsyrer gjør at oljen trekker raskt inn i huden og binder fuktigheten, styrker beskyttelsesbarrieren og gjør huden silkemyk. Eteriske oljer av Sitrongress, Lavendel og Rosmarin har en styrkende, fuktighetsbevarende effekt og gir en behagelig duft. Vi bruker vegetabilsk olje i stedet for mineralolje som vaselin, parafin og petroleum, som finnes i de fleste hudpleieprodukter. Mineralolje tørker ut huden og tilfører ingen vitaminer. Vegetabilsk olje er dyrere. Den skaper imidlertid ingen avhengighet, men pleier og beskytter huden. Det kan ta en måneds tid å venne seg av med mineralolje – hvor lang avvenningstiden blir, avhenger av hvor lenge og hvor mye du har brukt det. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43825
Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Alumina**, Stearic Acid, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils. **Bonded to Titanium Dioxide

Dosering og bruk

Fordel Protecting Oil Outdoor i hendene, og påfør den direkte på huden eller oppå ansiktskremen/kroppslotionen. Hvis du ønsker enda bedre beskyttelse mot solen, kan du kombinere Protecting Oil Outdoor med Sun Lotion SPF 20 eller Protecting Lotion Outdoor. Bruk gjerne Protecting Oil Outdoor som en primer før påføring av makeup, slik at den sitter bedre.

Oppdag mer som Protecting Oil Outdoor

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.