SkinPlan
Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Utgått Fri frakt over 499 kr
Farge :
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Inneholder 20% glykolsyre med en pH-verdi på 4,0. Fjerner døde, skadde hudceller og løser opp blokkeringer i porene, slik at huden kan reparere seg selv. På overflaten oppstår det forbedringer i de dypere deler av huden ved at celledelingen øker. Talgproduksjon blir balansert, glansen forbedret og opptaket av ulike hudpleieprodukter blir mye bedre. Fungerer også som en fuktgiver og jevner ut pigmentforstyrrelser.

Innehold: 30 ml

Användning

Program utviklet for å brukes 1-2 ganger i måneden. Under bruk, kan det svi lite. Det er et tegn på at det virker. Unngå området i nærheten av øynene og munnen. La stå i 15 minutter. Skyll av med lunkent vann. AHA kan forårsake solfølsomhet så alltid bruke en høy solbeskyttelse etter behandling.

Ingredienser

Aqua (Water),Butylene Glycol,Methylparaben,Ethylparaben,Citric Acid,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Sodium Citrate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Malic Acid,Sorbitol,Imidazolidinyl Urea,Tartaric Acid,Ceratonia Siliqua (Locust Bean Gum),Bis-(2-Hydroxyethyl)-Amino-Tris-(Hydroxymethyl)-Methane,CI 47 005 (Yellow 10).

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.