Maria Åkerberg
Lip Care Mentha

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
80 kr Anb. pris 99 kr
80 kr Anb. pris 99 kr
Variant :
Beskrivelse

Lip Care Mentha er et beskyttende og mykgjørende cerat med Peppermynteolje som føles kjølig og frisk på leppene. Lip Care gjør at leppene holder på fuktigheten, noe som bidrar til at de fine linjene rundt munnen blir mindre. Produktet er svært pleiende og drøyt, og det sitter lenge på leppene, noe som gjør det effektivt på tørre og sprukne lepper. Leppene er ekstra utsatt for kulde og vind, og de har svært tynn hud, med bare 3–5 lag med hudceller, sammenlignet med de 15 lagene resten av kroppen har. De klarer heller ikke alltid å produsere nok fett, spesielt hvis du tidligere har brukt mineralolje på leppene. Vi bruker vegetabilske oljer i stedet for mineraloljer som vaselin, parafin og petroleum, som finnes i de fleste hudpleieprodukter. Disse tørker ut leppene og tilfører ingen vitaminer. Vegetabilsk olje er dyrere, men pleier og beskytter leppene. Det kan ta en måneds tid å venne seg av med mineralolje – hvor lang avvenningstiden blir, avhenger av hvor lenge og hvor mye du har brukt det. Siden bivoksen i våre Lip Care-produkter er renset for pollen, passer produktene også for pollenallergikere. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43709
Ingredienser

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Dosering og bruk

Har du brukt cerat med mineralolje tidligere? Begynn i så fall med å massere leppene med AHA & Jojoba Peeling for å fjerne løse hudflak. Bruk lette sirkelbevegelser. Påfør deretter Lip Care Mentha. Bruk Lip Care som underlag før Lip Care Colour eller Lip Gloss. Prøv også Lip Care på tørre og sprukne neglebånd!

Oppdag mer som Lip Care Mentha

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet