Maria Åkerberg
Lovely Mother Body Oil

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
200 kr Anb. pris 249 kr
200 kr Anb. pris 249 kr
Variant : 125 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
125 ml
Beskrivelse

Lovely Mother er en svangerskapsolje, det vil si en kroppsolje og massasjeolje for blivende mødre. De eteriske oljene av Geranium, Mandarin, Patsjuli og Sitron er bra for hele kroppen, spesielt for mage, bryster og lår. Lovely Mother hjelper huden med å bevare fuktigheten under graviditeten, slik at den blir mer elastisk og følger med i vekstfasene. På den måten virker oljen forebyggende mot strekkmerker. Den kan også med fordel brukes i underlivet et par måneder før fødselen for å motvirke rifter. Hovedingrediensene i Lovely Mother er Sheasmørolje, Solsikkeolje og kaldpresset Jojobaolje. Oljene har en unik sammensetning av fettsyrer som binder fuktighet og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Geranium er velgjørende og styrkende for huden. Sitron styrker kapillarveggene, virker legende og gir produktet en frisk duft. Innholdet av sitron i dette produktet virker ikke utrensende. Mandarin forebygger strekkmerker, og Patsjuli har en sammentrekkende effekt på huden. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43778
Ingredienser

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Reticulata (Mandarin Orange) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Dosering og bruk

Masseres inn flere ganger hver dag på hele kroppen, spesielt på mage, bryster og lår. Påføres i underlivet morgen og kveld i et par måneder før fødselen.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.