Australian Glow
Facial Bronzing Mist

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 199 kr
225 kr
225 kr
Variant : 125 ml
Beskrivelse

Denne lekende lette selvbruningssprayen til ansiktet er ufarget og gir deg øyeblikkelig en naturlig brunfarge. De aktive ingrediensene er beriket med jojoba og gir fuktighet til huden hele dagen, mens den miljøvennlige emballasjen bruker bag-on-ventil-teknologi for å eliminere hydrokarbonbrensel (i motsetning til tradisjonelle aerosoler).
De nærende og fuktighetsgivende ingrediensene frisker opp, fornyer og gir ansiktet ditt naturlig glød! Og så lukter den så godt!

  • Inneholder beroligende rosevann
  • Beriket med organiske og naturlige ingredienser
  • 100% resirkulerbar emballasje laget av OWP (Ocean Waste Plastic)
  • Hurtigtørkende formel
  • Gir ingen oransje toner

Bruk

Slik gjør du:
Påfør på ren, skrubbet hud for best resultat. Spray jevnt over ansiktet i en rask bevegelse med en avstand på 20 cm. La sprayen lufttørke. Du vil oppnå en fullstendig glød etter 6 timer. Gjenta hver 2–3 dag avhengig av hvor kraftig brunfarge du ønsker.
Unngå å spraye på klær da produktet er farget. OBS! Ved første gangs bruk, trykk sprayknappen hardt ned slik at du bryter forseglingen. Når du hører et «knepp» er flasken helt åpen og klar til bruk. Husk å vaske hendene etter bruk.
Advarsel:
Dette produktet inneholder ikke solfaktor og beskytter ikke mot UV-stråler. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kontakt lege umiddelbart dersom produktet svelges. Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i kontakt med øynene, skyll godt med vann. Oppsøk lege dersom det oppstår irritasjon. Oppbevares svalt og beskyttet mot direkte sollys.

Oppdag mer som Facial Bronzing Mist

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.