Hawaiian Tropic
Protective Dry Oil Continuous Spray

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
151 kr Anb. pris 189 kr
151 kr Anb. pris 189 kr
Variant : Argan Oil SPF15 180 ml
Kombinere produkten ovenfor og få rabatt
Beskrivelse

Beskyttende tørr olje Argan C-Spray SPF 15 er en lett tørr olje for kroppen som fukter og gir næring takket være pleiende arganolje. Sprayen absorberes raskt og fungerer som en usynlig beskyttende barriere mot skadelig UV-stråling. Beskyttende tørr olje Argan C-Spray kommer i sprayform som gir en perfekt jevn fordeling over huden helt uten flekker. Formelen er veldig vanntett og har en fantastisk eksotisk duft av kokos og mango.

SPF 15

Tørr olje

Sprayform

Vanntett

Fuktighetsgivende

Lett formel

Innhold: 180 ml

Sola smart!
Sola er på sitt sterkeste mellom kl 10.00 og 15.00, husk å prøve å minimere soleksponering i løpet av denne tiden, hvis det er et must, må du påføre solkrem regelmessig (spesielt når du bader eller hvis du svetter), og finn skygge når det er mulig.

Vent i 15-30 minutter etter påføring av solkrem før du går ut i solen.

Husk at for å oppnå SPF som er på pakken, trenger du bare å bruke en hel teskje produkt i ansiktet, for armer og ben er det en spiseskje som gjelder. Ettersom du sjelden bruker dette beløpet, er det godt å vite at du ikke får akkurat den oppgitte solbeskyttelsen, men lavere.

Ha ekstra høy SPF hvis du besøker land som ligger nær ekvator eller er kjent for å ha tynnere ozonlag, og hvis du vet at du bør være i høyere høyder, for eksempel fjellklatring.

Du kan brenne deg selv selv om du sitter i skyggen med en solhatt på, det handler om hvordan UV-strålingen reflekteres i miljøet du bor i. Både lyssant, vann og snø er sterkt reflekterende.

Artikkelnummer: 41361

Oppdag mer som Protective Dry Oil Continuous Spray

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.