11 vårnyheter du må få med deg

09.04.2018

Shiseido Essential Energy Day Cream SPF 20

Hvis du vil ha en luksuri øs og lett, men samtidig en utrolig fuktighetsgivende dagkrem, er dette noe for deg! Denne ansiktskremen bidrar til å beskytte huden samtidig som den øker på med ny energi og gl ød. Et må-ha denne våren for deg med normal til t ørr hud!

Maybelline New York Master Prime

En primer som jevner ut og hjelper deg med å skape den perfekt base for din makeup. Velg mellom ulike varianter ut i fra ditt behov. Huden får en jevn, naturlig finish som holder bedre på din makeup samt virker pleiende.

Oscar De La Renta Bella Blanca EdP

En fantastisk duft, ekstra ideell som en bryllupsduft! Ikke bare er flasken vakker med gyldne toner og rose detaljer i hvitt - det gir en elegant og floral duft! Bella Blanca åpner lett, fruktig og frisk med notater av freesia, gr ønne pærer, solbær og mandarin og blir deretter til et blomsterhjerte av violette blader, hvite roser, liljekonvall og jasmin samba. I en sofistikert og varm base finner vi noter av kremaktig sandeltre, persichomy, kashmirmusk og ambroxan.

R+CO

Et annet merket og holde øynene åpen for er R+CO, et amerikansk hår og styling merket med unike produkter, som alle er l øsningsorienterte med et fokus for sunt hår og hodebunn. Alle produktene er fri fra parabener, sulfater, mineraloljer, vaslin og parafin. I tillegg er de glutenfri og crueltyfree. En allerede bestselger hos oss er, R+CO High Dive Moisture+Shine Crème, som tilf ører fuktighet på dypet med lysreflekterende glans. Den er utviklet for å kapsle inn fuktigheten, mykgj øre og redusere frizz i håret. Du kan også bruke den som en leave-in balsam for ekstra styrke.

Pixi Rose Tonic

Alle har vel fått med seg bestselgeren Pixi's Glow Tonic og nå har endelig storfavoritten fått en s øster; Rose Tonic! Det er et herlig ansiktsvann som bidrar til å balansere hudens pH, reduserer r ødhet og er naturlig fuktighetsgivende. Den har en beroligende effekt på huden og hjelper også med å fjerne eventuelle makeup rester etter din rengj øring. Den er fri for parabener, passer til alle hudtyper og er vegansk!

Bild visas av Pixi by Petra (@pixibeauty)

Biotherm Aquasource Aura Concentrate

Gi intens fuktighet og regenerering til en t ørr/veldig t ørr hud. Biotherm Aquasource Aura Concentrate hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige gl ød, perfekt for en skinnende vintertrett hud. En tofaset formel som allerede ved f ørste påf øring gir en intens fuktighet i opptil 24 timer. Inneholder den sjeldne medisinske planten Aura Leaf, kjent for dens fuktighetsgivende og gl ødgivende egenskaper. En annen viktig ingrediens som man finner i mange av Biotherms produkter, er den spesielle Life Plankton ™. Perfekt for deg i behov av fuktighet og gl ød!

Shiseido Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper

Vi er mange med problemet at huden blir glansfull i l øpet av dagen og det spesielt i T-sonen, men heldigvis finnes det en rask l øsning! For om du som mange andre, til tross for god hudpleie og mattende sminke, også blir skinnende i l øpet av dagen, b ør du pr øve Shiseido's Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper. Disse tynne papirene bidrar til å absorbere overfl ødig olje fra hudoverflaten på kort tid, uten å ødelegge sminken. De er perfekte å ha med seg i vesken eller på jobben for en rask touch up!

Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar EdP

En annen veldig vakker duft som nylig har kommet inn til oss er Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar EdP. Det er en intens, sensuell tolkning av den ikoniske Flowerbomb blomsterbuketten. Ved å tilsette ett krutt til duften gir den det et unikt, effektivt uttrykk som gj ør duften nesten vanedannende!

Duften åpnes med noter av solbær, bergamot og crout som går inn i et blomstret hjerte av jasmine sambac, appelsinblomst og osmanthus. I bunnen finner vi varmen av patchouli, tonkab ønner, vanilje og benzoin.

Real Techniques Mini Multitask Brush

Når man er på farten eller er ute og reiser så kan normalt store sminkeb ørster ofte være for store for håndvesken, men nå har Real Techniques lansert noen mindre b ørster, som har kortere håndtak men like store b ørstehoder. B ørstene fungerer utmerket for påf øring av pudder, bronzer eller rouge!

Cremorlab T.E.N. Cremor Cleansing Veil

For effektiv rengj øring når du er på farten! Disse multifunksjonelle og milde ansiktsserviettene fjerne både urenheter og sminke, samtidig som de mykgj ør og fukter. Formelen er basert på T.E.N termisk vann og aloe vera å fukter samtidig som gr ønn te-ekstrakt og kamille pleier og reduserer irritasjon. Bruk 1-2 servietter direkte på t ørr hud for å fjerne sminke og urenheter, de fungerer også for å fjerne øyesminke, men hvis du har mascara på så påf ør tradisjonell øyesminkefjerner f ørst.

Bonair Rose Illuminator Oil Drop

Den perfekte balansen mellom vann og olje finner du i denne gl ødgivende, fuktgivende og næringsrike ansiktsoljen! Denne oljen har et h øyt innhold av naturlige planteekstrakter som kombinerer nyperoseolje og pleiende bisabolol. Et spesielt Photo To Real Skin™ oljeo-ptimeringsteknologi gir oljen en frisk, lett konsistens, uansett mengden olje.

Bonair er et nytt merke hos oss, som kun består av 100% naturlige duftemner, der merkets signaturduft består av dufter fra tre og jord fra de dypeste skogene, samt ulike gressarter og blomster.