Gjør deg klar til vårens afterwork - vi tipser!

17.04.2018

Å delta på Afterwork er veldig kjekt og en solrik AW er noe vi her i Norge sjeldent får muligheten til, så når det f ørst skjer så ønsker man gjerne en rask touch up og komme seg avsted så raskt som mulig. Her finner du våre beste tips til hvordan du raskt og enkelt fresher deg opp til årets AW.

Sett farge på leppene

Den raskeste l øsningen for å gå fra hverdag til fest er å legge til litt farge på leppene dine. En klassisk r ød leppestift er alltid rett, eller hvorfor ikke pr øve en vårens rosanyanser eller årets farge - lilla? Uansett hvilken farge du velger, vil en leppestift garantert l øfte looken.

Ett tips for å matche årets trend med både farge og glans er å pr øve Lancôme L'Absolu Lacquer Gloss! Den har konsistensen til en flytende leppestift, komforten til en leppeglans og holdbarhet som en lip stain. Den gir en rik nyanse, vakker glans og sitter lenge. Perfekt for å friske opp looken din!

Nedenfor har man brukt nyansen 134 Be Brilliant.

Hvis du ikke vil at den skal være så intens, kan du enten trykke leppene dine mot en serviett eller forsiktig dytte litt med fingertuppene for et mykere inntrykk.

Pudre bort glans

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder er ideell for å matte ned eventuell glans som har oppstått i l øpet av dagen og gir huden et friskt, matt utseende. Hvis du foretrekker et kompakt pudder, anbefaler vi Clarins Ever Matte Mineral Powder Compact som finnes i flere nyanser og er et ultra-fint kompakt pudder.

Praktisk mini-mascara

Et annet produkt som er praktisk å ha med seg i håndvesken er Lancôme Monsieur Big Mascara som man får i mini-version, nemlig bare 4 ml. Den er liten og praktisk, så den får plass i selv den minste håndvesken. Men den gir et like fantastisk resultat som sin stores øster!

Duft av vår!

Sist men ikke minst, spray på deg en nydelig vårduft! En duft vi varmt kan anbefale er Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie En Rose EdT 2018 som er en lettere, sommerversjon av originalen. Den er en orientalsk, blomstrende duft men undertoner av blant annet, rosèpepper, orkidè og grapefrukt.