Hvilken FOREO LUNA passer deg best?

28.08.2018

FOREO Luna er nå tilgjengelig i 5 forskjellige varianter. Dette gir deg mange valg for å oppnå en skreddersydd rengj øringsrutine tilpasser din hudtype og behov, vi forklarer her forskjellene mellom dem slik at du kan finne den som passer best for dine behov og din hud.

Noe alle LUNA har tilfelles er at de er laget av medisinsk, ikke-por øs silikon som er 35 ganger renere enn en nylonb ørste. Alle er også 100% vanntette og har 2 års garanti og 10 års kvalitetsgaranti.

LUNA 2
- Finnes for 4 ulike hudtyper
- St ørrelse: ca 12 cm x 8 cm
- Antall pulseringer: 12
- Oppladbar, fulladet = ca 450 bruk

I tillegg til rengj ørings funksjonen tilbyr LUNA 2 anti-aldrende lavfrekvente pulseringer for å gj øre fine linjer og rynker mindre synlige. Bruk den kantede baksiden sammen med et serum eller en krem etter rengj øring.

LUNA go - en mindre version av LUNA 2
- Tilgjengelig for 4 ulike hudtyper
- St ørrelse: ca 5 cm x 5 cm
- Antall pusleringer: 2
- Oppladbar, fulladet= ca 30 bruk

LUNA go er liten og lett å praktisk å ha med seg i vesken. Som den vanlige LUNA 2 har denne mindre varianten også en bakside med anti-age-funksjon.

LUNA Mini 2
- Passer normal/oljete hud, finnes i 5 farger
- St ørrelse: ca 10cm x 10 cm
- Antall pusleringer: 8
- Oppladbar, Fulladet = ca 300 bruk

LUNA mini 2 har to sider, en for normal hud og en med litt grovere silikoneb ørster for oljete partier. Denne varianten har kun forskjellig farger og fargen har ingenting med hudtype å gj øre, i motsetning til LUNA 2 og LUNA go hvor hver hudtype har en bestemt farge.

LUNA fofo - Unik med sensorer som analyserer huden
- Passer alle hudtyper, tilgjengelig i 7 farger
- St ørrelse: ca 7 cm x 7 cm
- Antall pusleringer: 1
- ikke oppladbar - AAA-batteri gir ca 400 bruk

Rengj ør med 2-soner på forsiden og en 24k gullsensor på baksiden for å måle hudalder og fuktighetsnivå. LUNA fofo synkroniseres med FOREOs app i din smarttelefon.

LUNA Play Plus
- Passer alle hudtyper, tilgjengelig i 7 farger
- St ørrelse: ca 7 cm x 7 cm
- Antall pusleringer: 1
- Ikke oppladbar- Utskiftbare AAA-batteri gir ca 400 bruk per utskift

Rengj ør med 2 soner, akkurat som LUNA play plus. Rengj øringsb ørste i perfekt reisest ørrelse, men mangler sensorene på baksiden.