Slik sminker du deg etter ferien

01.08.2018

Hvordan sminker man seg etter ferien? Kanskje st øter du på problemer som at foundationen ikke lengre passer hudtonen din ettersom du har fått litt farge på ferien. Eller kanskje du bare vil fremheve din solkyssede sommergl ød. Vi tipser om lett, enkel makeup som fokuserer på å fremheve din naturlige gl ød.

Post-Vacation Base

Vi starter med basen. Her bruker vi noe veldig enkelt, kun en ufargetdagkrem eller en farget dagkrem/BB-krem eller om du vil ha en litt mer dekkende effekt slik som bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream som med en lett gelstruktur kombinerer fordelene med hudpleie og makeup i ett. Den jevner ut hudtonen, gir gl ød, fuktighet og tilf ører næring til huden!

Fremhev din solkyssede hud med en flytende bronzer, f.eks Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer. Den har en fjærlettformel som lett blander seg på huden og gir inntrykk av et velpleid, mer strålende utseende takket være blant annet lysreflekterende fargepigmenter.

Påf ør litt farge og highlight med IsaDora Blush & Glow Draping Wheel, en palett med fire rouge-nyanser samt en highlighter som er enkel å ha med seg i vesken.

Over til øynene

Påf ør litt skimmer f.eks MAC Cosmetics Dazzleshadow i nyansen Dreamy Beams, lett med pekefingeren på øyelokket. Nyansen tilpasser du selvf ølgelig etter din egen smak, men Dreamy Beams er en fresh bronseaktig nyanse som passer perfekt til en solkysset hud!

Påf ør litt vannfast mascara, f.eks den populære, volumgivende Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof, b ørst brynene på plass med Anastasia Clear Brow Gel og ta på deg litt transparent lipgloss eller en nude leppestift og voilá - du er klar!