Virve Vee trendrapport fra Bangkok

26.04.2018

Om man ønsker å se fremtidens skj ønnhetstrender, er det mot Asia man b ør se. Det vet vår country manager for eleven.fi og trendspaner Virve Fredman som driver Finlands st ørste skj ønnhetsblogg. Hun har tatt det hele et skritt videre og flyttet til Bangkok for å leve liv med det asiatiske beauty utvalget . Hun rapporterer her de nyeste trendene for 2018!

Hei Virve! Hva var det som tiltrakk deg mest med Bangkok?

Blandingen mellom asiatisk og vestlig skj ønnhet! Utvalget er veldig bredt, og du kan finne alt fra lokale merker til koreanske, japanske, europeiske eller amerikansk skj ønnhetspleie, noe som gir deg en fantastiske oversikt over alle verdens trender.

Hva er den st ørste skj ønnhetstrenden i butikkene akkurat nå?

Skreddersydde produkter. Noen merker har begynt å tilby mer og mer skreddersydde produkt, noe som jeg også tror kommer til å skje i Skandinavia. For eksempel kan forbrukerne sette sammen sin egen cushion foundation ved å velge deres favoritt formel, design, innpakning og hvilken som helst applikator de ønsker. Resultatet er et produkt som passer perfekt til din stil og dine behov.

Hva er det viktigste vi skandinavere kan lære oss fra Asia?

Her tar de solbeskyttelsen veldig alvorlig. De fleste (alle?) vet at det er UV-stråling som er hovedårsaken til hudaldring, men av en eller annen grunn så har vi skandinavere en tendens til å ignorere dette. Vi ser ofte hudpleie som en måte å behandle eksisterende problemer på, mens i Asia er det mer som en måte å s ørge for at huden alltid er i god stand, og at det ikke oppstår fremtidige problemer.

Er K-Beauty like stort i Bangkok som det er i Skandinavia?

Ja, K-beauty er en stor ting selv i Bangkok - flere koreanske skj ønnhetsselskaper har åpnet butikker her og produktene er overalt. Men japansk skj ønnhet er også stort, og det er blitt diskutert om det kan være det neste store i Europa.

Hvilke asiatiske trender tror du vil påvirke oss i Norden i fremover?

Lys og plumed hud har lenge vært en stor ting i Asia, og det er også på vei til Skandinavia. Mange asiatiske produkter markedsf øres som "whitening", noe som kan virke skummelt, men det betyr egentlig ikke at huden blir hvitere - det er bare deres måte å si at huden ser lysere ut og har mer gl ød.

Hvilken asiatisk trend kommer du ikke til å f ølge denne våren?

Jeg har sett at flere asiatiske merker nå tilbyr hårskygge, som i stor grad er pudder eller kremaktig sminke for håret. Dessverre er det ingen skygger for mitt blonde hår, så jeg må nok stå over denne trenden!

Virves favorittprodukt akkurat nå:

"Jeg elsker alt med snegleekstrakt! De fukter og reparerer huden uten å f øles fet. Denne kremen er veldig lett, så jeg bruker den under min dagskrem."
T.ex Mizon All In One Snail Repair Cream, 35 ml, 171 kr.