06.04.2017

Nora Widahl, 20 år gammel og bosatt i Oslo. Livsstil, fashion, og skj ønnhetsblogger som har et stort interesse for å dokumentere livet mitt i bilder.

I samarbeid med eleven.no er jeg så heldig som har fått tilsendt nylanserte produkter fra Lancome - Lancôme Matte Shaker! De kommer i mange fargerike og vårfreshe kombinasjoner, og forel øpig har jeg testet ut fargen "Beige Vintage" som dere kan se på bildet ovenfor. Lancome juice shaker er en farget leppeolje som du bruker en myk cushion-applikator for å ta på. Resultatet blir nydelig og i tillegg kan jeg kysse på kjæresten min uten at den farger av da den blir matt og t ørr etter noen få sekunder, + i boken sp ør du meg!

Fargen ser veldig overkill ut på selve flasken, men resultatet gir deg en naturlig look. Elsker at det i tillegg var så lett å ta på, ett str øk og du får nydelige og fuktige lepper uten å trenge lipliner, leppsyl og alt som ellers må til. Disse s øte små flaskene kommer definitivt til å bli en ny favoritt til leppene mine fremover!