Tiril tester beauty sponges

21.05.2017

Med så utrolig mange ulike typer av makeup sponges på markedet, hvilken er egentlig best? Tiril tester!


Jeg heter Tiril Irmeli, og er snart 20 år. Bor for tiden i Kristiansand, men flytter til Oslo i l øpet av sommeren. Er en sprudlende jente, som ikke er redd for å pr øve nye ting! Jeg er over gjennomsnittet glad i mote og skj ønnhet, og ikke minst sosiale medier! Jeg driver med blogging på daglig basis, og skriver om alt det som faller meg inn egentlig.

Jeg har vært så heldig som har fått lov til å teste 4 forskjellige beautyblenders fra eleven. Det er ikke lenge siden jeg gikk over til beautyblender, men min begynte å bli ganske så brukt, så det passet ypperlig med å finne min nye favoritt, - og ikke minst hjelpe dere til å finne den beste! Jeg har fått teste disse 4 blenderene, fra 4 forskjellige merker. Har nå testet disse i l øpet av en uke!

Jeg har testet Beautyblender, Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge, IsaDora Make Up Blender Sponge og Paris Berlin High Definition Sponge.

Denne var min favoritt ved f ørste øyekast. Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge har et nydelig design, er formet som en diamant og ser veldig fancy ut! Denne beautyblenderen skiller seg ut fra resten, med tanke på formen. Tenkte når jeg skulle bruke den, at den var veldig upraktisk med både form og farge. Men jeg begynte rett og slett digge denne! Den store flaten passer perfekt til store områder, og har sider med forskjellige st ørrelser, så den fungerer til alt. Eneste minuset med denne er fargen. Den ser veldig skitten ut etter den er blitt brukt et par ganger.

Denne heter IsaDora Make Up Blender Sponge. Dette er en helt vanlig beautyblender, men suger til seg litt av produktet. Denne er derimot veldig god å bruke visst du ikke fukter den, og visst du vil ha bedre dekkevne!

Visst du er ute etter en veldig enkel blender, som ikke suger til seg mye produkt, og er enkel å jobbe med, så burde du velge denne! Denne heter Beautyblender Original. Den ser veldig liten ut med en gang, men blir stor med en gang du fukter den!

Denne har jeg ikke så mye å skrive om egentlig. Dette er en beautyblender som heter Paris Berlin High Definition Sponge. Det er en helt vanlig blender, som passer til de fleste som vil ha en helt ok blender, som ikke koster alt for mye.

Alt i alt så tror jeg min favoritt må bli enten Real Techniques Bold Metals Collection eller Beautyblender Original. De fungerer til absolutt alt! Paris Berlin Sponge og Make-up sponge fra IsaDora når absolutt mål! Disse vil bli mine reservesvamper, men de vil også passe perfekt til de som ikke har hatt en beautyblender f ør.

Om du ønsker å lese mer fra Tiril finner du henne her:
Facebook: Tirilirmeli.blogg
Instagram: @TirilIrmeli
Blogg: nouw.com/Tirilirmeli