30.01.2018

Valentines og morsdag.. Hva gir du til kvinnen eller kvinnene i ditt liv? Her tipser jeg om produkter jeg synes passer perfekt å gi bort (og som jeg godt kunne tenke meg selv.)

Gavetips

  1. Estée Lauder Holiday 2017 Global Glow Palette, Palettfantaster - se her! En Global Glow Palette; en luksuri øs palett med 7 strålende nyanser for både øyne og kinn. Paletten kommer pakket i en gylden rosa clutch. Perfekt til å gi bort - og like perfekt å beholde selv.

  2. Swiss Clinic Skin Renewal Gift Set, et fantastisk gavesett hvor du får den anerkjente Skin Roller sammen med deres avanserte anti-age serum i full st ørrelse. Skin Roller er kjent for å hjelpe hudens sirkulasjon og cellefornyelse, ved regelmessig bruk sies den å gi resultater man ikke kan tro!

  3. Kailijumei Lipstick Limited Edition, denne kalles for verdens vakreste leppestift, og jeg forstå godt hvorfor! Denne leppestiften er håndlaget, og med en diskret rosafarge som endrer tone ut ifra den som bruker den sin kroppstemperatur og ph-verdi. En superfin leppestift som passer alle!

  4. Viktor&Rolf Flowerbomb Luxury Set, En fortryllende fin gaveeske som definitivt gj ør at mottakeren sperrer opp øynene! Inneholder den fantastiske, feminine duften Flowerbomb, samt en dusjgel og kroppslotion i samme duft. Med andre ord, en gaveeske som inneholder alt man beh øver.

  5. Bamford Awaken Elixir, En kraftfull intensiv behandling med h øy konsentrasjon av naturlige AHA-syrer fra blant annet eple, sitron og r øde druer som forsiktig stimulerer cellefornyelse. Huden etterlates utrolig myk med forfinet tekstur og en strålende g ød. Bamford Awaken Elixir kan brukes alene eller for å booste et annet produkt.

  6. Lancôme Hydra Zen Neurocalm Day Cream - Dry Skin, en beroligende og intensiv-fuktgivende dagkrem som inneholder roseekstrakt og hyaluronsyre. Den er spesielt tilpasset for veldig t ørr hud og f ølsom hud.

  7. Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, er en antioksidant-beriket gelé med en ultralett tekstur, samtidig som den gir huden en intens fuktighetsboost for en umiddelbart pleiet hud full av gl ød og spenst.

  8. Boss The Scent For Her Gift Set 2017, Skjem bort kvinnen i ditt liv med denne nydelig gaveesken fra Boss. Her får du Boss the scent for her edp sammen med en deilig dusjgel. Duften er luksuri øs og sensuell, og åpner med en s øt duft av fersken og fresia, for deretter og gå over i ett hjerte av osmanthus og avsluttes med en deilig duft av kakao.

  9. Rituals The Ritual of Sakura Relaxing Collection Gift Set, Denne fantastiske gaveesken er den perfekte gave til å gi bort til noen du er glad i eller til deg selv! Inneholder dusjgel, kroppsskrubb, kroppskrem og samt Rituals Sakura Seriens seng og kroppsspray. Feire hver dag som en ny begynnelse med disse pleiende produktene basert på den nydelige duften av kirsebærblomst og rismelk.