Julekalender

 

 

 

 

 

 

 

 

Julekalender

Juleklander med ny luke hver dag

Tell ned til jul med eleven! Julaften nærmer seg med stormskritt og for å gjøre dagene til jul litt ekstra spesielle så vi har vi gode tilbud i elevens julekalenderen. Hver dag åpner vi en ny luke med fantastiske tilbud. Der kan du finne herlige julegaver til hele familien — eller hvorfor ikke unne deg selv noe ekstra fint før jul? Bak lukene kommer du til å finne tilbud med generøse rabatter på sminke, hudpleie, hårpleie og parfyme.

Kjøp årets julegaver

Slipp stress med trengsel i butikker og lange køer. Kjøp julegavene på nettet, komfortabelt fra din egen sofa. Syns du det er vanskelig å komme på hva du skal kjøpe? Da er elevens julekalender helt perfekt. Vi har samlet 24 fantastiske julegaver — dessuten til veldig gode priser i vår populære julekalenderen. Vi har nøye utvalgt våre favorittprodukter og favorittmerker i vår adventskalender som vi tror du vil sette pris på. Enten du er ute etter hudpleie, sminke, parfyme og hårpleie, vil du finne noe du liker. Men det gjelder å hold deg oppdatert for vi avslører ikke dagens luke på forhånd, litt spenning må det være. 

Følg eleven på facebook, Instagram og abonner på vårt nyhetsbrev så du ikke går glipp av noen av årets luker. Vær oppmerksom på at tilbudet bare gjelder den aktuelle dagen. Tips gjerne en venn om elevens julekalender, så teller vi ned til jul sammen med ny skjønnhet hver dag.