By Terry
Hyaluronic Hydra Concealer

(3 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
519 kr
519 kr
Variant : 500 Medium Dark 5,9 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

BY TERRY -  Hyaluronic Hydra Concealer

Vegansk formel

Oppdag den nye hudpleien Hyaluronic Hydra Concealer kombinerer den uskarpe effekten av en concealer med hudpleiefordelene med en øyekontur. 

Concealeren er forsterket med hyaluronsyre, samt den veganske formelen bidrar til å fukte, gi fylde, jevne ut og gjøre det sensitive øyeområdet fastere, mens ekstrakt fra hestekastanjefrø bidrar til å redusere mørke ringer og fjerne tegn på tretthet. 

Med tilført pigment sikrer en perfekt fargematch og en langvarig strålende finsh.  Concealeren sin vektløse kremete tekstur påføres enkelt med integrerte kosten som gir en fin byggbar dekning. 

Kommer i seks ulike nyanser som kan tilpasses automatisk - den passer til alle hudtoner og typer. 


Påfør under øynene: 

- Ta en liten mengde direkte under øyet, med fokus på områdene der de mørke ringene er mer synlig, eller hvor du ønsker skal bli litt lysere.

- Blend concealeren med blendekosten i bevegelse bakover og fremover, eller bland inn med fingeren i trykkbevegelser for en sømløs, naturlig applikasjon. 

- Ta den overflødige concealeren som har samlet seg på fingeren, og legg på øyelokkene for å skjule blå toner, vener eller flekker. 

- Skjul flekker med og påføre concealeren direkte på flekken du vil skjule. Bruk deretter fingeren med tappende bevegelser for å massere produktet forsiktig inn i huden. 


Profesjonelle tips:

  • Bruk en lysere nyanse enn din naturlig hudtone for å markere funsksjonene du ønsker. 
  • Påfør concealeren på kinnbeina, øyenbryn, hake og eller andre steder du vil fremheve med en naturlig markering. 
  • Benytt en dypere nyanse enn hudtonen din for å definere og gi huden varme, påfør da concealeren på hudområdene som naturlig ville bli brune for å gi huden varme, f. eks panne, kinnben og nese.

Artikkelnummer: 89321

Oppdag mer som Hyaluronic Hydra Concealer

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet