MARIA ÅKERBERG
Compact Cover Refill Sticker Deep Tan

Bare 1 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
215 kr
215 kr
Variant : 10 g
Passer sammen med
Maria Åkerberg
Beskrivelse

Compact Cover Deep Tan er et korrigeringspudder i en varm, brun nyanse.  Compact Cover fra MARIA ÅKERBERG ødelegger ikke resultatet av din naturlige hudpleie. Det er et plante- og mineralbasert korrigeringspudder som gir en jevnere hudtone, samtidig som det beskytter og gjenfukter huden. Pudderet glir lett over huden og gir et heldekkende resultat med en feilfri, matt finish. Mineralene i pudderet gir en dekkende effekt, og Lauroyl Lysine av kokosolje og Skvalen fra olivenolje tilfører huden fuktighet og glød. Capryloyl Glycin av kokosolje balanserer talgproduksjonen, noe som bidrar til at produktet passer for alle hudtyper. Pudderet passer ypperlig for eldre hud, siden det glatter ut fremfor å legge seg i rynker. Pakningen inneholder 10 g Compact Cover Deep Tan. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 102349
Ingredienser

Mica, Lauroyl Lysine, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglyceride, Zinc Stearate, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine. +/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide).

Dosering og bruk

Påfør Compact Cover med pudderpute, makeupsvamp eller kabukibørste for å få et dekkende resultat. Ønsker du en mer delikat finish, anbefaler vi en pudderbørste. Produktet kan brukes som makeupunderlag over hele ansiktet eller på utvalgte steder for å korrigere ujevnheter. Slik setter du Compact Cover Refill inn i etuiet: Når det er tomt for pudder, kan du beholde etuiet og sette inn nytt pudder i form av vår Compact Cover Refill. På undersiden av etuiet ser du et lite hull. Ved å trykke inn en tynn gjenstand (for eksempel en binders) kan du fjerne den tomme pudderenheten og deretter sette inn en Refill.

Oppdag mer som Compact Cover Refill Sticker Deep Tan

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.