NYX Professional Makeup
Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
169 kr
169 kr
Variant : Bright Amber + Fuchsia 05
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Passer sammen med
NYX Professional Makeup
Beskrivelse

NYX Professional Makeup introduserer nå Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick - en stick blush i en kremet formel som brukes i to enkle trinn. Produktet er utviklet for de som ønsker å skape definisjon og gi farge og forme ansiktets konturer i fargekoordinerte nyanser. Superpigmentert, superkremaktig duo-stick med vegansk formel* i røde nyanser som ligger mykt mot huden. Behagelig å ha på og lett å tone ut. Beriket med hyaluronsyre for å hydrere og forbedre huden din.

Artikkelnummer: 109889
Dosering og bruk

Påfør den mørke fargen først, akkurat som contouring, for å definere og forme konturene. Bruk deretter den lysere fargen på toppen av kinnbeina for farge og glød. Dus ut mot tinningene for å skape en jevn og vakker glødeffekt. Pro tip: Bruk begge fargene hvis du vil ha en definert look. For en mer naturlig look, bruk kun én av fargene. Du kan også prøve den med NYX Wonder Stick for å definere looken ytterligere – eller Wonder Pencil for en mer presis påføring.

Oppdag mer som Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet